TOGG Fabrikasında Son Durum ile İlgili Yeni Video

0
2579
TOGG Fabrikasında Son Durum ile İlgili Yeni Video

TOGG fabrikasında son durum ile ilgili yeni video geldi. Yerli otomobil ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda yerli otomobil üreticisi güncel videolar ile fabrikadan bilgiler veriyor.

Türkiye’nin ilk yerli otomobili olacak olan SUV model 2022’nin sonunda üretilecek. Gemlik fabrikasında gerçekleşecek üretim için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Fabrikadan en son deneme üretimlerine başlandığı ve test sürüşlerinin gerçekleştiği bilgisi gelmişti. Şimdi ise yeni bir video ile en yeni gelişmeler paylaşıldı.

İşte TOGG Fabrikasında Son Durum:

Yerli otomobil üretimi ile ilgili paylaşılan son videoda robotların hakim olduğu bir çalışma mevcut. İnsan gücünün en aza inerek yapay zeka ile çalışan fabrikada birçok işlemi robotlar gerçekleştiriyor. Montaj kısmında da başrolü robotların üstlendiği videoda açıkça belli oluyor. Ayrıca videoda araçların boyama kısmında rol alacak robotların fabrika içi hareket mekanizması da gözler önünde. TOGG tarafı se gece gündüz hummalı çalışmalar ile yerli otomobili yetiştirmek için çalıştıklarını söylüyor. Yerli otomobilin henüz fiyatı net olarak açıklandı. Ancak geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerli araçlar için ÖTV’nin yüzde 10’lara kadar ineceğini söylemişti.

Yerli Otomobilin Fiyatı Ne Olacak?

togg fabrikasında son durum

TOGG fabrikasında son durum şu anda hummalı bir şekilde üretim aşamalarının gerçekleştiği yönünde. Ancak üretimde sona yaklaşsak da henüz yerli otomobilin fiyatı belli değil. Konu hakkında TOGG CEO’su Gürcan Karakaş “Hiçbir profesyonel şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermez, vermemeli” sözlerini kullanmıştı. Fiyatı pazarın belirleyeceğini söyleyen Karakaş talebin oldukça fazla olduğunu da eklemişti.

Sıfır KM Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here