Otomobil severlere tavsiyeler içeren bir derlemeyi sizler için hazırladık. Sizde bu dönemde kendinize verimli aktiviteler mi yaratmak istiyorsunuz? Satırları kaydırmaya devam edin… 🙂

Otomobil severler yaşamız olduğumuz bu kapanma döneminde araçları ile ilgili aktiviteleri planlamak istiyor.

Bu sebeple evde kalanlar ve hafta sonu evde kalacaklar için otomobilleri ile ilgili yapabilecekleri birkaç aktivite ile ilgili bir içerik hazırladık.

Geride bıraktığımız birkaç günde vaka sayılarının azaldığını görmek güzel. Ama yine de izin belgesi ile pek çok kişinin sosyal temas kurduğunu da görebiliyoruz.

Bu sebeple önümüzdeki dönemde covid-19 salgını ile mücadele kapsamında tedbirlere sıkı sıkıya bağlı kalmamız gerektiğini unutmayınız.

1Otomobil Severlere Tavsiyeler

Otomobil kullanıcıları bu dönemde araçları ile ilgili çok daha fazla zamana sahipler. Bu sebeple sosyal alanları da hobileri ile birleşmiş durumda.

Bazı kimseler için hiçbir şey ifade etmese de otomobil sever birisi aracını yıkadığı zaman karşısına geçip bir bardak çay içtiği zaman ciddi bir motivasyon yakalar. 🙂

Kendini iyi hisseder. Bu arabası seven pek çok kimsenin ortak hissiyatıdır.

Verebileceğimiz tavsiyeler özellikle uygun ortam çerçevesinde şekilleniyor. Uygun ortam ve ekipman olduğu sürece zamanınızı geçirebileceğiniz aktivitelerin de sayısı artıyor.

Özellikle ilgi ve yetenekleriniz dahilinde aracınıza eklentiler yapabilirsiniz. Kamp sever pek çok kullanıcı, elinden mobilya işleri geldiği taktirde araçlarının bagajlarına kampta kullanılmak üzere organize edilmiş platformlar yapabiliyor.

Otomobil severlere tavsiyeler

Uygun ortamınız var ise aracınızın periyodik bakımlarını dahi yapabilirsiniz.

Ayrıca elektrikten anlıyorsanız, aracınızın müzik sistemi ile ilgili değişiklikler yapabilir ve eğer yanmayan tuş lambaları var ise değiştirebilirsiniz.

Otomobil severlere tavsiyeler

Özetle bu konu yetenek ve isteklerinize göre şekillenecek olup, oldukça uzun bir listeyi sıralamak mümkündür.

2Yapılacak Çok Şey Var!

Jantlarınız eskimiş veya çizilmiş ise, pratik bir şekilde boyayıp çok daha iyi bir kondisyona ulaştırabilirsiniz.

Bunun için, satılan jant boyaları, vernikler ve astarları kullanmanız gerekiyor. Öncelikle macun ve zımpara kullanarak jantın deformasyonlarını gidermeniz gerekiyor. Daha sonra astar-boya-vernik sıralaması ile işlemleri tamamlamalısınız.

Bu konu ile Blog sayfamızda pek çok içerik bulabilirsiniz.

Aracınıza detaylı bir temizlik ve trim yenileme yapabilirsiniz.

Trim seslerine kafayı takıyorsanız, ses yalıtımı ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Ses yalıtımı konusu otomobiller için, özellikle eski model araçlar için ciddi bir konfor sağlar.

Özellikle detaylı temizlikle ilgili Blog sayfamızda sizler için özenle hazırlanan “Detaylı temizlik serisi” konulu içeriklerimizi inceleyebilirsiniz.

Detaylı Temizlik Serisi

Otomobil severlere tavsiyeler

Önemli olan aracınızı sevmeniz ve özenle kullanmanız, özellikle trafik kurallarına ve yaya, bisiklet, motosiklet kullanıcılarına öncelik vererek saygı duymanız.

Trafikte farkındalık ile Blog sayfamızda pek çok özgün ve dikkat çekici içerikte var.

Trafikte Farkındalık Serisi

Son olarak ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günleri atlatmak için herkes aynı derece sorumluluğa sahiptir. Bunun için tedbirlere, uyarılara, özenle uymak zorundayız.

Ek olarak Maske ve Mesafe konusunda azami özen göstermemiz gerekiyor.

Otomobil severlere tavsiyeler

TRİNKSAT

İkinci El İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here