Suzuki’den motosiklette büyüme atağı

0
1084

Japon marka Suzuki Türkiye’deki motosiklet operasyonlarını hızlandırıyor

Türkiye’deki otomobil, motosiklet ve deniz motorları faaliyetlerine Doğan Holding çatısı altında yeniden hız veren Suzuki 2016’da motosiklet pazarında yüzde 35 büyümeyi planlıyor. Suzuki, motosiklete olan ilginin her geçen gün arttığı Türkiye’de 2016 içerisinde piyasaya sunduğu 7 yeni model ile pazar payını artırmayı hedefliyor. Motobike Expo’daki stantta gördükleri youğun ilginin ardından geçtiğimiz haftalarda, Suzuki çatısı altında farklı marka motosiklet kullanıcılarını da ağırladıkları organizasyondaki katılım ve ilginin bunun en önemli göstergelerinden biri olduğunu söyleyen Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Suzuki’yi, Türkiye’de hak ettiği noktaya taşımak için yeni bir süreci başlattıklarını ifade etti.

TÜM İHYİTAÇLARA CEVAP
Suzuki’nin üretim yaptığı her alanda olduğu gibi, motosiklet konusunda da sahip olduğu özelliklerle, segmentinde fark yarattığını belirten Karaarslan, Türk tüketicisinin ve özellikle hobi tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek zenginlikte ürün gamına sahip olduklarını belirtti. Karaarslan, “Yeni yapılanmamız kapsamında artık Türkiye’de daha hızlı ve kolay yedek parça temini ile Suzuki motosiklet müşterilerimize benzersiz bir satış sonrası deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Bu yıl satışa sunacağımız yeni modellerle birlikte toplam satış adedimizi 1.500 seviyelerine çıkararak bu yıl yüzde 35 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

BEKLENEN SV650/A TÜRKİYE’DE
Suzuki’nin merakla beklenen modeli SV650/A geçtiğimiz haftalarda tanıtıldı. Suzuki’nin diğer modellerini de test etme fırsatı yakalayan katılımcılar, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. Organizasyonda öne çıkan SV650/A, V-Twin çift silindirli motoruyla yüksek tork ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. SV650/A’nın 650 cc hacmindeki motoru 75 beygirlik gücü ile yüksek performans sağlarken, düşük devirlerde ürettiği yüksek tork ile şehir içi kullanımlarda düşük yakıt tüketimi sağlıyor. 197 kg ağırlığındaki motor 100 km/d ortalama 3.8 litre yakıt tüketiyor. ABS’nin standart olarak yer aldığı SV650/A, 27.4 bin TL’den satışa sunuldu.

MEHMET ALİ KANTARCI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here