Suzuki Swift Hibrit Zengin Donanımlı!

0
1645
Suzuki Swift Hibrit

Suzuki Swift Hibrit sonunda Türkiye semalarına ulaşmış durumda. Bu zengin donanım ürünleri ile kuşatılan Hibrit makinenin kullanıcılarına sunacağı özellikler neler? Küçük ama fonksiyonel gövde yapısı son derece ideal olmakla birlikte hareket kabiliyeti özgürlüğü sunuyor. Yapılan açıklamalara istinade yakıt tüketimi konusunda da oldukça iddialı olan uzak doğulu model, Türkiye pazarında kendine şans arıyor.

Swift Hibrit

Türkiye’nin En Donanımlı Hibrit Otomobili Swift Hibrit, %20’yi Aşan Yakıt Tasarrufuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Suzuki Swift Hibrit, sahip olduğu Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi ile de hibrit otomobiller dünyasında en önde konumlanıyor. Bu kapsamda içten yanmalı motora destek olmak ve emisyonu azaltmak için kullanılan entegre marş alternatörü (ISG), marş anında, kalkış esnasında ve torka ihtiyaç olduğu zaman devreye alınıyor. Böylelikle benzinli Swift’e oranla Swift Hibrit, şehir içi kullanımlarında %20’yi aşan yakıt tasarrufu sağlarken; egzoz atıklarının azalması ve plug-in teknolojisine göre daha uygun fiyatlı olması avantajlarını beraberinde getiriyor.

Suzuki Swift Hibrit Donanım Özellikleri!

Suzuki Swift Hibrit önemli ölçüde yer alan zengin donanımı sayesinde kullanıcılarına büyük bir konfor olanağı sunuyor. Swift Hibrit; GL Techno ve GLX Premium donanım seviyeleriyle ülkemizde satışa sunulurken; LED farlar ve LED stop lamba grubu, 16 inç alaşım jantlar, 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ve navigasyon, LCD yol bilgi ekranı, anahtarsız çalıştırma sistemi ve çift renk seçenekleri gibi öne çıkan özellikleriyle dikkatleri topluyor. Üçüncü nesil Swift’in 2020 model yılı için yenilenmesi kapsamında devreye alınan 12V’lik Suzuki Hibrit, zenginleşen donanım seviyeleri, üstün güvenlik fonksiyonları, teknolojik özellikleri ve 216 bin 900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarıyla Türkiye’nin en donanımlı hibrit otomobili olarak öne çıkıyor.

Swift Hibrit

Swift Hibrit’in kaputunun altında ise daha fazla yakıt ekonomisi ve daha düşük CO2 emisyon değerleri sunan dört silindirli 1,2 litrelik K12D Dualjet motor yer alıyor. 83 PS güç üreten motor, kombine edildiği CVT şanzıman sayesinde henüz 2.800 d/d’da 107 Nm torku kullanıma sunuyor. CVT şanzıman, sürüş koşullarına bağlı olarak vites oranını sürekli ve kademesiz olarak düşük hızdan yüksek hız aralığına sarsıntısızca değiştirebiliyor.

Uzak Doğulu Modelin Fiyat Listesi!

Suzuki Swift Hibrit Fiyat Listesi
1.2 GL Techno CVT (Tek Renk) Otomatik 216.900 ₺
1.2 GLX Premium CVT (Tek Renk) Otomatik 228.900 ₺
1.2 GLX Premium CVT (Çift Renk) Otomatik 230.900 ₺

 

2.El Swift İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here