Rolls Royce Bespoke Hizmetlerine İlgi Büyük

Bir grup Rolls-Royce, Japonya’nın başkentinde büyük bir yer kaplıyor ve dikkatleri üzerine çekiyor. Markanın uzman Rolls Royce Bespoke ekibi tarafından bireysel bir müşteri için yaratılan “Dusk in Tokyo Collection”, alüminyum ve mika pulları içeren karmaşık bir beyaz pigment içinde sarıldı. İnce tonun, erken alacakaranlığın sıcak ışığında yıkandığında Tokyo’nun tipik yüksek cam ve beton binaları izlenimi verdiği söyleniyor.

Dusk in Tokyo Koleksiyonundaki pembe altın rengi Spirit of Ecstasy, güneşin batışını temsil ediyor.

Dünyanın büyük bir kısmı 2020’de uzun bir pandemide yer alırken, büyük lüksün üreticisi sipariş üzerine hazırlanan ürünler için en zorlu yılını yaşadı. Çeşitli Covid sınırlamaları sırasında, Rolls-Royce Bespoke bölümündeki sanatçılar ve tasarımcılar, mühendisler ve zanaatkarlar topluluğu, bu ultra özel arabaları yaratmak için müşterilerle birlikte sanal yollarla çalıştı. Bu seçkin tüketici grubu arasında çok kişisel bir yeri olan ürünlere olan merak, pandemi deneyimi ile artmış gibi görünüyor.

rolls royce bespoke

Detaylandırmalar Gittikçe Artıyor

Torsten Müller-Ötvös, “Daha önce hiçbir komisyonda bu kadar sipariş detaylandırma görmemiştik” diyor. Rolls-Royce CEO’su bunun, yaratıcılıkta teselli arayan müşterilerinden kaynaklandığına inanıyor. “Kalıcı ve dokunaklı miraslar haline gelmek için zamanın testine dayanacak lüks öğeler sipariş ediliyor”. Bu sipariş üzerine araç hizmetinin, markayı rakiplerinden ayıran temel unsurlardan biri olduğunun bilincinde olan Rolls-Royce, doğal olarak olanaklarını daha fazla keşfetmeye istekli olduğunu da söylüyor.

Rolls-Royce Avrupa ve Orta Asya bölge müdürü Julian Jenkins, “Müşterilerimiz arasında bir üründe miras veya imza oluşturma isteği çok büyük” diyor. “Şaraplar, saatler veya güzel sanatlar olsun, kaynağa olabildiğince yakınlaşmak istiyorlar,” dedi. “Tasarımcılarımız ve mühendislerimizle tanışmak istiyorlar ve ilgileniyorlar. Bu süreç bize onlar için harika sipariş arabalar yaratma yeteneği veriyor. ”

ROLLS-ROYCE IS BESPOKE

 

Müşteri Gizliliği Süreçte Önemli

Müşterilerin gizliliğini korumak için Rolls-Royce komisyonları, WhatsApp ve Signal gibi şifrelenmiş dijital mesajlaşma hizmetleri veya müşterinin tercih ettiği platform aracılığıyla gerçekleşiyor.

Londra Mayfair showroom şimdi tam bir sanal showroom deneyimi sunuyor. En popüler hizmeti, tasarım ve teknoloji video konferansının yanı sıra otomobilin etrafında simüle edilmiş bir yürüyüş olarak öne çıkıyor. Müşteriler kaynağı anlamaya, kaputun altında ne olduğunu öğrenmeye ve tasarım sürecini keşfetmeye giderek daha fazla istek duyuyor. Şöyle açıklanıyor: “Rolls-Royce geçmişte teknolojiden çok fazla bahsetmemişti, ancak müşterilerimiz bu konu hakkında giderek daha fazla bilgi sahibi olmak istiyor. Arabalarının kurulumu hakkında bilgi almak için video görüşmeleri yapıyor. Kişisel gelişimle ilgili etkinlikleri bir araya getirdik – otomobili öğrenmek, onu nasıl daha iyi kullanabileceğimizi öğrenmek, dinamik rota, ve off-road. ”

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here