Porsche Taycan 4S Art Car önümüzdeki ay sanat için ses ve gelir getiren bir satışa çıkacak. Porsche yakında özel bir Taycan 4S sanat arabasını müzayedeye çıkaracak ve elde edilen gelirler, ülkede COVID-19 salgını sırasında mücadele eden yerel sanatçıları desteklemek için İsviçre’de kar amacı gütmeyen Suisseculture Sociale kurumuna fayda sağlayacak.

Porsche Taycan 4S Art Car Önümüzdeki Ay Satışta

2020 yılı Aralık ayında Zürih’te bir pop-up restoranda hayat bulan Taycan Art Car’ın arkasındaki adam ise Richard Phillips. Porsche Taycan 4S Art Car EV’nin dış yüzeyi süslendi ve sanatçının parlak renkli çiçekleri ile buluşturuldu. Ayrıca sanat arabasındaki bu özel kaplama muhteşem renkteki mavi gökyüzü ve kelebeklerin hakim olduğu ‘Queen of the Night’ 2010 resmine dayanır.

Sanat arabasında bir avuç başka özel dokunuşlar ve işlemeler yapıldı. Örneğin, kapı eşiği panellerinde Porsche Exclusive sayesinde ışıklı bir ‘Gecenin Kraliçesi’ yazısı mevcut. Ayrıca kaldırıma yansıtılan Richard Phillip imzasının aydınlatılmış bir versiyonu da var.

Araba, geçtiğimiz haftalarda İsviçre’deki çeşitli Porsche Merkezlerinde sergiye çıktı. Porsche Taycan 4S Art Car şu anda ise Cenevre Porsche Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor. Meşhur sanat arabası 22 Mart’ta Zürih Porsche Merkezi’ne taşınacak ve daha sonra Zürih’in güneyindeki Porsche Center Zug’da sergilenecek ve daha sonra araç müzayede de kazanan teklif sahibine teslim edilecek.

Porsche Taycan 4S Art Car Önümüzdeki Ay Satışta

Porsche Schweiz AG CEO’su Michael Glinski, “Porsche’nin tamamen elektrikli ilk spor otomobili Taycan, şirketin tarihinde yeni bir bölümü temsil ediyor.” dedi. Ayrıca CEO Michael Glinski, “Önde gelen bir sanatçıyla birlikte çalışarak bu başarıyı yakalamak istedik. Sonuç, sürdürülebilirlik ve elektromobilitenin yol gösterici ilkelerini yansıtan ve elbette İsviçre’de doğaya güçlü bir odaklanma sağlayan bu yaratımdır.” açıklamalarını ekledi.

Porsche Schweiz AG CEO’su Michael Glinski, “Birlikte yapılan bu güzel çalışmayı açık artırmaya çıkararak ve gelirleri bağışlayarak, özellikle pandemiden çok etkilenen İsviçre kültür ortamına yardımcı olmak istiyoruz. Porsche, bu krizde kendinden emin bir yol belirledi ve topluma bir şeyler geri vermeye hevesliyiz. ” açıklamalarında bulundu.

Fotoğraf Galerisi

İkinci El Porsche İlanları

Sıfır Km Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here