Ortiz Karavan Mucizesi!

3
3717
Ortiz karavan

Günümüz karavan piyasasında artık yeni bir lider var, Ortiz karavan. Özellikle bu yıl pandemi dolayısı ile konaklanacak hijyenik yerler azaldı ve herkes bireysel tatillere önem verdi.

Çadırlar, kamplar ve benzeri uygulamalar tatilcilerin ilgisini büyük oranda çekmiş durumda. Bunlardan en revaçta olan ise karavan tatil şekli oluyor, çünkü; hem rahat hem de ev hijyeni sunan karavanların Ortiz üretimi ise son derece de lüks olmakta.

İçerisinde barındırdığı mutfak ve lavabo seçenekleri ile evinizin konforunu nereye giderseniz gidin aratmayacak olan bu karavanlara rağbet günden güne çoğalıyor. Her kullanıcının ilgisine ve isteklerine göre modeller üreten Ortiz bu işte son derece başarılı imzalar atıyor. Her modele kalite ve kullanışlılık detayları ekleyen firmanın bu ihtişamları karavanlarına birlikte bakalım;

Ortiz Karavan Elite Classic

Ortiz karavanda önde sürgülü kilitli kapısı olan yatak odası ile arkada geniş ve ferah oturma alanı sunan Elite Classic’te çok rahat edeceğiniz belli. Oturma alanındaki hareketli masa basit bir şekilde oturma grubunun 2 kişilik yatağa dönüşmesini sağlıyor. 28 dns işbir marka gri süngeler ise hem ergonomik hem de oldukça sağlam yapısıyla yıllarca konfor içinde kullanmanıza olanak sağlıyor nitelikte dizayn edilmiş.

Ortiz Karavan Elite Sakre

Geniş aileler için, 5 yetişkinin konforla konaklayabileceği yatma alanları ile donatılmış durumda. Duvardan açılan ranza tasarımı ile hem ergonomik hem de minimum yer kaybı ile geniş oturma alanı sağlanıyor modelde. Ebeveyn için üstten sürgülü ve kilitli kapılarla geniş bir kabin sunuluyor. Fonksiyonel mutfak ise tatil yerlerinde yemek yapmayı çok keyifli hale getiriyor.

Ortiz Karavan Elite Çara

Her mevsimde karavanda yaşamayı seven doğa tutkunları için tasarlanan model, ön kısımda panoramik manzara, geniş ve ferah oturma alanı, cam tavan ile (temperli 4+4 lamine) aydınlık ve gökyüzü manzaralı, foksiyonel, ÇARA ile 2 + 2 (ranza 2 çocuk yada 2 yetişkin kullanımı için uygundur, boy 185 cm) kişilik yatma olanağı ile tüm seyahatlerinizi konforlu hale getirmekte kararlı gözüküyor. Sürpriz depolama alanları ile konforunuzu artırmaya yönelik adımlar, zengin opsiyonel ürün seçenekleri ile kendi kendine yetebilen karavanlar istediğiniz her noktada konaklaya bilmenizi sağlıyor. Dengeli ve stabil bir sürüş için 3 boyutlu programlarla tasarlandı ve test edildiği açıklanan model son derece teknolojik. Banyo ve wc alanı 20 cm daha büyütülerek ise tam ev konforunu 4 mevsim yaşamanız için tasarlanmış.

 

 

 

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here