Opel Mokka-e, 2022’nin Başında Türkiye’de!

0
5398
yeni mokka-e

Opel Mokka-e, 2022’nin Başında Türkiye’de!

Alman otomotiv devi Opel, Haziran ayında tamamen elektrikli Yeni Mokka-e modelini ilk kez satışa sundu. Araç, 2022 yılının ilk yarısında artık Türkiye’de de satışa sunulacak. Sıfır emisyonlu elektrikli sürüş özelliği ile son derece verimli ve kompakt olan Mokka-e, kullanıcısının hem şehir içi hem de güvenli otoyol sürüşlerini en iyi şekilde destekliyor.

yeni mokka-e

Farklı Olmaya Cesaret Edin

Yeni Opel Mokka-e modern Alman tasarımında yepyeni bir yön keşfi sağlıyor. Aracın iç mekan tasarımı ön planda kendini gösterirken sürüş deneyimini de bambaşka bir seviyede hissetmenizi sağlıyor. Tarzınızı tamamlayacak benzersiz kumaşları, dekorları ve tavan döşemeleri ile ruhunuzu daha çok yansıtıyor.

Mükemmel Oranlar Ve Saflık

Çığır aşan tasarımı ile geleceğin Opel’ine ışık tutan Yeni Mokka-e, özgün tasarımı, SUV silüeti, güçlü kimliği ve kavisli çizgileri ile her yolculuğunuzda güven veriyor. Mokka-e kalabalıkların arasında özel hissetmeni sağlıyor ve tarzını tamamlayan bir tasarım sunuyor.

opel mokka-e

Yepyeni Bir İkon Olarak Geliyor

Opel’in ikonik imza vizörü Yeni Mokka-e modelinde yeniden yorumlanmış. Yenilenen Opel imza vizörü modelin kusursuz görünmesini kolaylaştırmak için özenle tasarlanmış.

Daha Fazla Menzil Sunuyor

Yeni pil teknolojisi sayesinde tek şarjla 324 km mesafeye kadar yolculuk yapma özgürlüğü Yeni Mokka-e’de.

Daha Az Bekleyin Daha Çok Keyif Yapın

Yeni Mokka-e’yi evinizde ya da herhangi bir şarj istasyonunda hızlı, temiz ve rahat bir şekilde şarj edebilirsiniz. Yalnızca 30 dakikada %80’e varan menzil ile yolculuklarınızın tadını çıkarabilirsiniz.

mokka-e

Yüksek Menzile Sahip

Mokka-e’nin kalbinde 50 kWh kapasiteye sahip lityum pil bulunuyor. Yeni Mokka-e, Rejeneratif Fren Desteği sistemi ile uzun süre yolculuk ve daha çok mesafe sunuyor. giren Rejeneratif Fren Sistemi, sürüş sırasında ayağınızı gaz pedalından kaldırır kaldırmaz devreye giriyor. Bu sistem, fren yaparken kinetik enerjiyi yakalayıp bu gücü daha fazla menzile dönüştürüyor.

Elektrikli Performans

%100 elektrikli bir model olan Mokka-e tam 136 HP güce ve 260Nm anlık torka sahip. Bu sayede şehrinizin sokaklarında sürekli yeni yollar keşfetmek için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi Mokka-e’de bulabilirsiniz.

Hem Güçlü Hem Sessiz

Yeni Mokka-e modern dünyaya uyum sağlamanız için iddiası ile tasarlanmış. İç mekanının temizliği ve ferahlığı, her yolculukta kendinizi yeniden şarj edebilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda benzersiz bir sürüş deneyiminin keyfini çıkarabilmeniz için geliştirilmiş.

opel mokka-e

Kolaylık Sağlayan Sürüş Modları

Yeni Mokka-e sizlere; Spor, Eco ve Normal olmak üzere 3 farklı sürüş modu sunuyor. Seçtiğiniz moda göre Mokka-e’nin hidrolik direksiyon yardımı, pedal haritalama ve soğutma gibi öne çıkan araç özelliklerini ayarlayabiliyorsunuz. Eco modu daha çok verimliliğe odaklanırken, spor modu daha çok performans sunar ve Normal mod ise her ikisini de dengeleyen bir sürüş sunar.

iç mekan mokka-e

GÜVENLİĞİNİZ ÖN PLANDA / Yeni Mokka-e

Adaptif Hız Sabitleyicisi İle Daha Konforlu Yolculuk

Yeni Mokka-e’de bulunan adaptif hız sabitleyici öndeki araca göre otomatik hızlanma ve fren sağlıyor. Bu sayede de uzun yollarda daha konforlu bir yolculuk sunuyor. 30-180 km/s hızda seyrederken aktifleşen bu sistem, eğer gerekli görürse yeni Mokka-e’yi tamamen durdurur. Bu sayede de kaza riskini en aza indirmiş olur.

 Aktif Acil Frenleme Sistemi

Yeni Mokka-e’de bulunan aktif acil frenleme sistemi, ön çarpışma ikazı ile birlikte çalışır. Tehlikeli koşullar fark edildiğinde sizi sesli olarak uyarır. Üstelik bu sistem bir yayanın ya da farklı bir aracın size çok yaklaşması durumunda aracı yavaşlatabiliyor. Hatta tamamen durdurabiliyor.

Panoramik Geri Görüş Kamerası

Yeni Mokka-e’de bulunan yüksek çözünürlüklü panoramik geri görüş kamerası size 180°’lik görüntüleme imkanı sunuyor. Bu sayede geri manevralarını rahatça yapabilirsiniz.  Olası engellerden de kolaylıkla kaçınabilirsiniz.

geri görüş kamerası

Gelişmiş Park Pilotu

Yeni Mokka-e ile mükemmel bir park hiç olmadığı kolay. Araçta bulunan gelişmiş park pilotu boş yerleri belirler. Üstelik Mokka-e’yi kendi kendine park eder. Ayrıca bu sistem park alanlarından direksiyona hiç dokunmadan çıkmanızı da sağlar.

Bilgi Ve Eğlence Sistemi

Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth ve USB gibi bağlantı seçenekleri ile olmak istediğiniz yer tam da burası. Ayrıca yeni Mokka ile tüm yolculuklarınızı daha keyifli hale getirmek için 6 hoparlörlü müzik sisteminin sesini biraz daha açmayı da unutmayın.

Opel Mokka

opel mokka

1.2 Turbo, Benzin, 130 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Elegance 4,9 Lt/100 Km Otomatik 365.900 TL
GS Line 4,9 Lt/100 Km Otomatik 377.900 TL
Ultimate 4,9 Lt/100 Km Otomatik 397.900 TL

 

Sıfır Km Opel Mokka Fiyat Teklifi Ve Özellikleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here