Opel İle Futbol Partnerleri ”Asla Yalnız Yürümüyor”

1
1396
OPEL-İLE-FUTBOL
OPEL-İLE-FUTBOL

Opel ve futbol partnerleri, art arda dokuzuncu futbol sezonunu başlatıyor. Opel ile futbol sezonu heyecanı yine karşımızda olacak:

Premier Lig: Opel marka elçisi Jürgen Klopp başka bir unvan peşinde!

Bundesliga: Borussia Dortmund, Almanya Kupasını hedefliyor!

Online platformlar: BVB elektrikli Opel modelleri ve test taksileriyle yollarda!

OPEL ARENA: 1. FSV Mainz 05, bu Cuma DFB Kupası’nda evinde!

 

 Opel ile Futbol Partnerlikleri

jurgenklopp-OPEL
jurgenklopp-OPEL

Opel ile Futbol marka elçisi Jürgen Klopp için, başlama vuruşu 12 Eylül’dü.  Liverpool FC’nin hüküm sürdüğü Premier Lig’de, rakibi yeni yükselen Leeds United’a oldu. Opel’in ortak kulüpleri Borussia Dortmund ve  FSV Mainz 05, top 18 Eylül’de Bundesliga’ya geri dönmeden önce önümüzdeki hafta sonu DFB Kupası’nda oynayacak. Opel ve ortakları arka arkaya dokuzuncu sezona giriyor. Liverpool’daki Anfield Road’da tüm iç saha maçlarında, Dortmund’daki Signal Iduna Park’ta ve Mainz’ın evinde OPEL ARENA’da yankılanan stadyum marşı “Asla yalnız yürüyemeyeceksin”.

Jürgen Klopp, ‘’BVB ve Mainz 05 gibi profesyonel ortaklarla çalışmak bize büyük mutluluk veriyor. 2012 yılından beri marka elçimiz ve iki kulüp ile ortaklığımız var ve ‘heyecan verici’ ve ‘yaklaşılabilir’ gibi ortak değerleri paylaşıyoruz” , diyor . Opel Almanya patronu Andreas Marx ekliyor,. “İşbirliğimizin dokuzuncu yılını dört gözle bekliyoruz ve Jürgen Klopp ve her iki Bundesliga takımına sezona iyi bir başlangıç ​​diliyoruz.”

Opel ile Futbol Taraftarlarının Başarılı Etkinlikleri Dikkat Çekiyor

Opel-İLE-FUTBOL-Corsa-e-BVB-
Opel-İLE-FUTBOL-Corsa-e-BVB

Opel, futbol taraftarlarının zevklerine göre kulüplerle birlikte çeşitli alışılmadık fikirleri hayata geçirdi. “BVB taksi yarışması ” sosyal medyada uzun süredir kült statüsüne sahip. Bir Opel Grandland X plug-in hibrid son zamanlarda serinin üç yeni bölümünde başrol oynadı. Bir “BVB bilgi yarışması taksisi” olarak SUV, İsviçre’nin Bad Ragaz kasabasındaki BVB eğitim kampında çoğunlukla elektrikle ve neredeyse hiç ses çıkarmadan çalışıyor. Ayrıca Opel, tüm dijital platformlarda yer alan eğlenceli bölümlerle bugüne kadar yaklaşık 2 milyon izleyiciye ulaştı.

 

Kısa yaz tatilinde, birkaç BVB oyuncusu ve yetkilisi kamera önünde hareket etti ve Opel ile işbirliği içinde oyuncu ve şovmen olarak niteliklerini sergiledi. BVB yıldızları Mats Hummels, Axel Witsel ve diğer beş kişi Opel’in iki elektrikli modelini gözler önüne koydu:  Corsa-e ve Grandland X Hybrid4 (WLTP1 1,4-1,3 l / 100 km’ye göre yakıt tüketimi, CO2 emisyonları 32-29 g / km; NEDC2: 1,6-1,5 l / 100 km, 36-34 g / km CO2). Reklam, 19 Eylül’de Borussia Bundesliga’nın başladığı sırada çeşitli popüler dijital platformlarda yayınlanacak.

Heyecan Yeniden Başlıyor!

Opel ile futbol partner kulübü Mainz 05, 12 yıldır kesintisiz olarak Alman Ligi’nin üst sıralarında oynuyor. Bundesliga takımı, yeni sezonun ilk gününde deplasman maçı için Leipzig’e gitmek zorunda. OPEL ARENA’da ilk olarak 26 Eylül’de Stuttgart’la karşılaşacaklar. Ancak, 05 için ilk maç bu hafta sonu DFB Kupası’nda TSV Havelse ile olacak. Taraftarlar, ilk kez tekrar karşımıza çıkacak ve marşlarını söyleyebilecekler: “Asla yalnız yürümeyeceksin.” Opel ve futbol ortakları arasındaki işbirliğinin uzun süredir sloganı bu olmuştur.

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here