Nio Air ile Araç İçi Artırılmış Gerçeklik Deneyimi

0
555
Nio Air ile Araç İçi Artırılmış Gerçeklik Deneyimi

Nio Air ile araç içi artırılmış gerçeklik deneyimi mümkün oluyor. Çinli otomobil üreticisi araç içi konforu bir üst düzeye taşıyor. Yeni AR gözlüğüyle birlikte üst düzey teknolojik bir deneyim vaat ediyor. Bu gözlükler elektrikli araç markasının ET7, ES7 ve ET5 modelleri ile uyumlu çalışacak. Bu anlamda zengin gerçeklik gözlüğü sınırlı olarak piyasada yerini alacak.

Çinli Tesla olarak da biline marka attığı adımlarla otomotiv sektöründe adından sık sık söz ettiriyor. Şimdi de yeni bir strateji ile araç sahipleri için AR gözlükleri satışa sunuyor. Böylece araç içi eğlenceyi de maksimuma çıkarmış oluyor.

İşte Nio Air Gözlüklerin Özellikleri

Nio Air ile Araç İçi Artırılmış Gerçeklik Deneyimi

Çinli üretici zengin gerçeklik gözlüğü kapsamında Nreal firması ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda gözlükler firmanın daha önce piyasaya sürdüğü modellere dayanarak ilerliyor. Bu modeller ile yolcuların seyahat sırasında 4 metreden 130 inçlik bir sinema ekranı tecrübesi vaat ediyor. Hatta bu gözlükler herhangi bir güç kaynağı ile batarya tükendiğinde de çalışmaya devam ediyor.

Bu Teknolojik Gözlükler Nasıl Kullanılıyor?

Nio Air gözlükleri iQIYI içerik platformu ile uyumlu çalışıyor. Bu sayede 260 adet Dolby Atmos filmi ve 20 adet 3D filmi gibi içeriklere bu gözlükler ile ulaşmak mümkün oluyor. Ayrıca PanoCinema modu ile tecrübe yoğunluğu artıyor. Tüm bunlarla birlikte diğer multimedya içeriklerini de üst seviyeye taşıyor. Ek olarak İçerik menüsünü kontrol etmek için dokunmatik yüzeyli bir akıllı yüzük de yer alıyor. Bu artırılmış gerçeklik gözlüğü Nio ET7, ES7 ve ET5 model araç sahiplerine 330 dolar fiyatla satışa sunuldu. İlk olarak 500 adet üretilen gözlüklerin zamanla artması beklentiler arasında.

Sıfır KM Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here