Motosiklet Alacaklar Elinizi Çabuk Tutun

0
1176
Motosiklet Alacaklar

Mart ayının da sonuna geldiğimize göre yaz mevsimine bir adım daha yaklaştık. Yaz mevsiminde her aracın fiyatı biraz daha artıyor. Bu durumun sebebi araçlara oluşan talebin artışı olarak belirtiliyor. Motosiklet fiyatlarında yaz ve kış mevsimi arasındaki fiyat farkı bir hayli fazla olmaktadır. Yazın motosikletlere olan talep oldukça fazladır. Bu durumu fırsat bilip; kışın motosiklet alıp yazın satarak para kazanmaya çalışan bir kesim bile var. Motosiklet alacaklar elinizi çabuk tutun motosiklet fiyatları artışa geçti.

Motosiklet Alacaklar Elinizi Çabuk Tutun 

Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte motosiklet piyasası hızlanmaya başladı. Motosikletlere oluşan talep fiyatlardaki artışı da beraberinde getirmeye başladı. Motosiklet almayı düşünenler bir an önce kararını verip motosikletlerini almalıdır.

Otomobil Ehliyeti İle Kullanılabilecek Motosiklet Önerileri

KUBA TRENDY XC 

Motosiklet Alacaklar

“Tamamen size özel tasarlanmış ve tüm isteklerinizi yerine getirecek bir scooter arıyorsanız Trendy modeli tam size göre! Modern tasarımı, sadeliği ve şık duruşuyla her kullanıcının beğeneceği bir model olan Trendy, düşük yakıt tüketimi ve kaliteli donanımıyla hayallerinizin de ötesinde… ”  Metniyle satışa sunulan Kuba Trendy XC özellikle gece sürüşlerinizi dijital göstergesiyle keyifli hale getirmektedir. Arkasındaki çanta eşyalarınızı koymaktan ziyade görüntüsünü de çok güzel bir hale getirmektedir. 49.6 cc 2.6 hp lik motoruyla rahat bir şekilde kullanım sağlar.

KUBA RX9  Nostaljik Motosiklet

“RX9 modelinin barındırdığı üstün özelliklerin yanı sıra nikelajlı görünümü ve nostaljik tasarımıyla sizlere yepyeni bir klasik serüveni yaşatmaya hazırız. 49.9 cc silindir hacmine sahip olup 2.82 HP motor gücüne sahip olan RX9’da bir çok üst seviye donanımsal özellikler bulunmaktadır.

Sınıfının en iddialı modeli olan RX9, özel şanzımanı, en iyi ve en yeni teknoloji ile donatılmış ekonomik ama bir o kadar güçlü alt motoru ile cazibesine asla karşı konulamayacak bir modeldir.”  Tanıtım metniyle satışa sunulan RX9 78 kg lık ağırlığıyla neredeyse bir bisikletten farksızdır. Özellikle trafiğin çok olduğu İstanbul gibi şehirlerde en yakın dostunuz olabilir.

MONDİAL ZNU 50

49,6 cc motor hacmi ve 7500 d/d’da 2,10 kw güç üreten yapısıyla keyifli yolculuklar sunar.

Yuvarlak tasarıma sahip gösterge paneli yapısı ile görmek istediğin bilgileri 3 farklı alanda sunuyor. Arka port bagaj ile ihtiyacın olan eşyaları her zaman yanında taşıyabileceğin gibi. Arka dayanağı ile de artçıya konfor sunuyor.

KANUNİ TRODON 50

Motosiklet Alacaklar

İlave led aydınlatmalarıyla, retro tarzı göstergeleriyle euro 4 enjeksiyonlu 50 cc lik motoruyla sizlere keyifli kullanım sunan Trodon 50 ekonomik yakıt tüketimiyle yolculuk yapmanıza olanak sağlıyor.

2.El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here