Alıcıları heyecanlandırmak için her markanın özel bir arabaya ihtiyacı vardır ve Mitusbishi Lancer Evo X ‘de Mitsubishi’nin sattığı en hızlı ve en ekstrem araçtır. 359bhp ve 492Nm’ye sahiptir ve dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde, 0-100kmh hıza sadece 4,1 saniyede ulaşmaktadır. Dört kapılı gövdesi ve büyük boyutlu bagajı sayesinde, Evo X’in benzer şekilde yüksek performansa sahip diğer arabalardan çok daha pratik olduğu anlamına geliyor. Ancak son derece sert süspansiyonu nedeniyle pek de konforlu değildir.

mitsubishi EVO X

Evo X’in çekiciliğinin anahtarı 2.0 litrelik dört silindirli turbo motorudur. Dört tekerlekten çekiş sisteminin sunduğu muazzam yol tutuşu, 0-100 km / saat hıza beş saniyeden daha kısa sürede ulaşabilmesi onu sevilen bir spor otomobil yapıyor. Virajlı bir orman yolunda, Evo X kendine gelir ve size tüm hünerlerini sergiler.

EVO X TASARIM

EVO X TASARIM

Evo her zaman agresif duruşlu bir otomobil olmuştur ve Evo X de farklı değildir. Agresif bir burun, büyük bir rüzgarlık, şişkin tekerlek yuvaları ve çeşitli aralıklı havalandırma delikleri, onu saldırmaya yer arayan bir köpek balığı gibi gösteriyor. Ne olursa olsun, daha şişirilmiş Subaru WRX STi’den daha güzel görünen bir araçtır. İç mekan WRX STi’den daha kötü olmasa da, ucuz ve sönük plastikler ve tasarımı hiç çekici değil.

EVO X

BAGAJ HACMİ

Sunulan performans göz önüne alındığında, Mitsubishi Evo X’in sunduğu pratiklik miktarı şaşırtıcı. Dört kapı, geniş bir kabin ve 400 litrelik bir bagajı var. Kuşkusuz, sağlamlığı artırmak amacıyla arka koltuklar katlanmıyor. Küçük 55 litrelik yakıt deposu, sık sık yakıt durmalarını gerektirecek şekilde uzun mesafeli yolculuklara engel oluyor. Yine de, dört tekerlekten çekiş sistemi, hava kötü olduğunda bile, güven veriyor.

Evo X modeli doğrudan test edilmemiş olsa da, temel aldığı Lancer, Euro NCAP programından beş yıldız aldı. Tüm Evo X’ler dört tekerlekten çekiş, denge kontrolü, yedi hava yastığı ( sürücü dizleri için dahil) ve Isofix çocuk koltuğu montaj noktaları ile birlikte gelir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN HEMEN TIKLA

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here