Geçen hafta Mercedes, 2022 EQS tanıtımını yaptı ve şirket bu araçla birlikte yakında tamamen yeni MBUX Hyperscreen’i tanıtacak. Mercedes-Benz, dünya prömiyerinin yanı sıra videolar, grafikler, basın bültenleri ve Mercedes me medyası üzerinden indirilebilecek resimler şeklinde ek bilgiler de sunacak. Mercedes-Benz basın ekibi ile dijital diyalog kurma fırsatı da sunuluyor.

Mercedes EQS, MBUX Hyperscreen dünya prömiyeri 7 Ocak’ta Mercedes me medyasında

Mercedes-Benz için 2021, araç ve kullanıcı arasındaki etkileşimde bir sonraki bölümün başlangıcıdır. MBUX Hyperscreen, yapay zeka (AI) sayesinde bilgi-eğlence, konfor ve araç işlevlerinin işletimini ve görüntüsünü yeni bir seviyeye taşır. Büyük, kavisli ekran birimi, iç mekana benzersiz bir estetik katar ve dijital deneyimin sezgisel ve zahmetsiz olduğu kadar duygusal olduğu sürücü ve ön yolcunun önündeki aracın tüm genişliği boyunca uzanır. Tamamen elektrikli lüks sedan EQS’de ilk kez opsiyonel olarak sunulan MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) Hyperscreen, tüm aracın duygusal zekasını temsil ediyor ve son derece öğrenme yeteneğine sahip.

Mercedes EQS, MBUX Hyperscreen dünya prömiyeri 7 Ocak'ta Mercedes me medyasında

MBUX Hyperscreen’in dünya prömiyeri, MBUX Hyperscreen’in Mercedes-EQ’nun en üst modeli olan ilerici lüks sedan EQS’nin dijital çekirdeği olarak rolüne ilişkin içgörüler sağlıyor. Dijital iletişim formatı gazetecilere ve çoğaltıcılara yöneliktir ve Mercedes me medyasında canlı olarak katılabilir. Dünya prömiyeri 7 Ocak Perşembe günü saat 14: 00’de (CET) https://media.mercedes-benz.com/MBUXhyperscreen adresinde bir medya özelinde yayınlanacak. Daha sonra isteğe bağlı bir video olarak yayınlanacak.

Ayrıca Mercedes-Benz, MBUX Hyperscreen’i 11-14 Ocak tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ilk dijital 2021 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) sergileyecek. Mercedes-Benz Basın Konferansı 11 Ocak 2021’de 17:00 (CET) / 8: 00’de (PST, yerel Las Vegas saati) başlıyor. Medya temsilcileri Mercedes-Benz Basın Konferansı’nı izlemek için CES web sitesine kayıt olabilirler. Bağlantı, özel medyada da mevcuttur.

Daimler AG ve Mercedes-Benz AG Yönetim Kurulu Başkanı Ola Källenius, Mercedes-Benz Advanced Digital Design Başkanı Vera Schmidt ve CTO ve Yönetim Kurulu Üyesi Sajjad Khan, Mercedes-Benz AG MBUX Hyperscreen ve sayısız yönü. Görüntüleyenler, işlevsellik üzerindeki kontrolden malzeme ve tasarıma ve teknik ayrıntılara kadar, sistem, benzersiz özellikleri ve gelişimi hakkında ilginç bilgiler edinir.

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here