Mercedes-Benz, Avatar: The Way of Water ve 20th Century Studios stratejik bir iş ortaklığına gitti. Sürdürülebilirlik, geleceğin hareketliliği, teknoloji ve yenilik gibi birbiriyle uyumlu temaları birlikte göreceğimiz marka iş birliği sona doğru yaklaşıyor. Avatar: The Way of Water filmi 16 Aralık’ta vizyona girecek. Vizyona girecek film için Mercedes-Benz ile birlikte bir reklam kampanyası başlatıldı.

Dünyanın En Havalı Konsept Aracı: VISION AVTR 

 

Reklam kampanyasının ana fikri “Dünya bizim Pandoramız” olacak. Böylelikle dünyaya karşı sorumluluğumuzu hatırlamamızı sağlayacak ve bu mesajın içini her adımda güçlendirmeye çalışacak. Bununla paralel olarak kampanya öğelerini Mercedes’in elektrikli ailesini oluşturan EQ ailesi yer alacak. Tanıtım kampanyaları yaklaşık 10 ile 30 saniye arasında sürecek. Bu tanıtımları sosyal medya ve televizyonlarda görebileceğiz. Ortak tanıtım kampanyasını, ilhamını Avatar dünyasından alan VISION AVTR konsept araç ile tamamlayacak.

“Mercedes-Benz ile Küresel İşbirliğimizden Heyecan Duyuyoruz”

Filmin yapımcısı Jon Landau, ” Avatar: The Way of Water kutlamasında Mercedes-Benz ile işbirliğimizden heyecan duyuyoruz. Bu kampanya, Avatar serisinden ilham alan VISION AVTR’nin hikaye anlatımını genişletiyor ve Lightstorm Entertainment’taki ekibimiz ve Mercedes‑Benz’deki vizyoner tasarımcılar arasındaki bir ortaklıkla tasarlandı.” dedi.

 

Mercedes-Benz 2026 yılından itibaren sadece elektrikli satışı gerçekleştirecek. Şuanda 8 farklı elektrikli otomobil olmak ile birlikte; EQA, EQB, EQC, EQE, EQE SUV, EQS, EQS SUV ve EQV otomobilleri portföyde yer alıyor.

Mercedes‑Benz AG’nin Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bettina Fetzer, “Kampanya mesajı, biyonik tasarım ve teknolojinin füzyonunu vurgulayarak, insanoğlunun ve doğanın bir araya gelmesinin ve birlikte yaşamasının önemini güçlendirmeyi amaçlıyor” dedi.

Sıfır KM Mercedes-Benz Fiyatları ve Paketleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here