Maserati GranCabrio , Mercedes SL veya Porsche 911 Cabriolet kadar hızlı, verimli ya da son teknoloji ürünü olmayabilir. Ancak inanılmaz güzel görünüyor ve 4.7 litrelik Ferrari tarafından geliştirilmiş bir V8 ile satıldı.  0-100 km / s’ye yaklaşık beş saniyede ulaşıyor. Uzun mesafelerde rahat ve zariftir ve dört yetişkin rahatlıkla sığabilir. Bununla birlikte, bu tür çok yönlülüğün yüksek bir bedeli vardır.

grancabrio

Maserati GranCabrio, 434bhp ve MC modelinde 454bhp ile gelen 4.7 litrelik bir V8 motorla mevcuttur. 0-100 km / s hangi modeli seçerseniz seçin yaklaşık beş saniye sürer. Daha gürültülü egzozu nedeniyle özellikle MC modeli daha güzeldir. GranCabrio, virajlarda hafif, çevik bir spor otomobil gibi hissettiriyor.  Neredeyse iki tonluk otomobili yavaşlatmak için daha büyük fren opsiyonunu seçmelisiniz.

Maserati

GranCabrio Mükemmel Bir Tasarıma Sahiptir

GranCabrio, ön kanatlardaki imzalı üçlü hava menfezi gibi şık, ince tasarım ipuçları ile yoldaki en zarif görünümlü arabalardan biridir. Serinin zirvesi MC, daha yüksek hız stabilitesi için aerodinamiği iyileştirmek için gövde çalışmasına benzersiz eklemelere ve yeniden tasarlanmış ön ve arka tamponlara sahiptir. Bunların tümü daha agresif görünmesini sağlar. İç mekanda, pahalı bir arabadan bekleyebileceğiniz tüm lükslerle birlikte el yapımı, kaliteli bir his var. Bununla birlikte, biraz modası geçmiş görünmeye başlayan stereo ve sat-nav kontrolleri hala değiştirilmedi.

grancabrio

GranCabrio 2010 yılında tanıtıldı ve satışa sunulduğu yıllarda iyi bir performans gösterdi. Ancak kabindeki birçok donanımı sadece eski görünmekle kalmıyor yapı kalitesi yeni Quattroporte’daki kadar iyi değildir. GranCabrio, Euro NCAP çarpışma güvenlik testlerine girmedi. Ancak en son elektronik cihazlar, hava yastıkları ve emniyet kemeri teknolojisinin tümü standart olarak takıldığından, bir kazada iyi performans gösterecektir. Umarım görmek zorunda kalmazsınız.

GranCabrio, aslında uzun boylu yetişkinleri ağırlayacak kadar geniş olan dört koltuğu ile bir üstü açılır araba için oldukça pratiktir. Ancak arka koltuk arkalıkları tavana yer açmak için daha dik olduğundan arka koltukta coupe versiyonu kadar rahat değildir. Bu, başlık yukarıdayken baş boşluğunun 1,8 metrenin üzerindeki herkes için çok dar olacağı anlamına gelir. Ayrıca, bu yolcular bagajlarını, elektrikli tavan mekanizması tarafından bir kez daha tehlikeye atılan küçük 173 litrelik bagaja sıkıştırmak için mücadele edecekler. Tavanı 50kmh’ye kadar hızlarda kaldırabilir veya alçaltabilirsiniz, tüm süreç yaklaşık 25 saniye sürer.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here