Makyajlı Mercedes-Benz B serisi resmi olarak görücüye çıktı. Son yıllarda popülaritesini kaybeden B serisi, üretici şirketi tarafından tekrardan hayata döndürülmeye çalışılıyor. Bu bağlamda B serisi, makyajlanarak tekrardan piyasaya çıktı. Şirket tarafından “Sports Tourer” sıfatı verilerek makyajlanan model, artık yeni bir far takımına ve ızgaraya sahip. Ayrıca modelin ön takımı ve stoplarında da ufak değişiklikler yapılmış vaziyette. Diğer yandan model de 4 farklı jant seçeneği de bulunuyor. Bizler de siz değerli okuyucularımız için makyajlı modelin tüm detaylarını derledik. Hadi başlayalım.

Makyajlı Mercedes-Benz B Serisi Bazı Yeni Donanımlara Sahip

Makyajlanarak yeniden piyasaya sürülen B serisi, bazı yeni eklemelere sahip. Öncelikle modelin görselinden, iç kısmından ve donanımlarından bahsedelim. Yazının başında da bahsettiğimiz üzere modelde bazı görsel değişiklikler mevcut. Bunlar arasında ilk gözümüze çarpanlar ise yeni far takımı ve yeni ön ızgara diyebiliriz. Bunların eskisine göre çok daha şık durduklarını da söylemek mümkün. Ayrıca aracın dış kısmında, ön takım ve stoplarda da ufak değişiklikler mevcut. Fakat çokta göze çarpan değişiklikler olduğunu söyleyemeyiz. Modelin renk seçenekleri ise oldukça genişletilmiş. Model, artık tam olarak 10 farklı renk seçeneğine sahip. Fakat bu seçenekler tabii ki de ekstra ücrete tabi olacaklar.

Makyajlı Mercedes-Benz B serisinin iç kabinine geçtiğimizde de açıkçası çok büyük değişiklikler göremiyoruz. Fakat göze çarpan en büyük detay, modelin sahip olduğu MBUX işletim sistemine sahip 10.25 inçlik bilgi eğlence ekranı diyebiliriz. Ayrıca modelde, makyajlı A serisinde de kullanılan  Nappa deri döşemeli direksiyon karşımıza çıkıyor. Fakat bu konudaki en önemli değişiklik ise B-Serisi tarihinde ilk kez  AMG Line versiyonunda direksiyon tasarımına ısıtma özelliği eklenecek olması. Diğer yandan modelin temel seviye versiyonuna da yeni arka görüş kamerası ve USB portları eklenmiş durumda.

Makyajlı Modele 7 Beygirlik Takviye

Modelin iç ve dış kısmının incelemesinin ardından gelelim teknik özelliklere. Makyajlı Mercedes-Benz B serisi çok fazla teknik değişikliğe sahip değil. Fakat kaputunun altında bazı ufak değişiklikler de mevcut. Bunlardan ilki ve belki de en önemlisi, modelin ekstra 7 beygir güç üretebilecek olması. Diğer yandan ise model, bundan böyle 22 kW’lık DC şarj desteği sunacak. Peki siz yapılan bu değişimlerin ardından Mercedes-Benz B serisinin tekrardan ön plana çıkacağını düşünüyor musunuz?

 

Tüm Mercedes-Benz B Serisi İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here