Uzun süredir konuşulan ve gelmesi beklenen makyajlı Mercedes-Benz A serisi görücüye çıktı. Hatchback ve sedan gövde tipleri ile görücüye çıkan makyajlı modellerde önemli değişiklikler olduğu da gözden kaçmadı. Bu değişikliklerden en çarpıcı olanlardan bahsedecek olursak ise modellerin artık yeni bir difüzöre ve standart olarak gelen LED stoplara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bunlarla beraber daha farklı değişikliklere de sahip olan yeni modeller hakkında tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik. İsterseniz lafı fazla uzatmadan incelemeye başlayalım.

Makyajlı Mercedes-Benz A Serisi Sürpriz Paketlerle Geliyor

Makyajlı Mercedes-Benz A serisi, uzun bekleyişin ardından kendisini sonunda bizlere gösterdi. Serinin önemli değişikliklere sahip olduğunu belirtmiştik. Bu kapsamda ilk olarak görsel ve kabin için değişikliklerden bahsedelim. Girişte bahsettiğimiz üzere gözümüze ilk çarpan görsel özelliklerden birisi standart olarak gelen LED stoplar. Bu stopların modellere kesinlikle çok daha sportif bir hava kattığını söyleyebiliriz. Buna ek olarak modellere, 19 inç büyüklüğe kadar ulaşan dört yeni jant seçeneği de ekli durumda. Ayrıca şirket, yeni A Serisi kullanıcılarına Manufaktur kataloğunun da kapılarını açıyor. Seriden bir modelin renk seçiminde ise mat veya metalik dokunuş seçenekleri de mevcut. Diğer yandan modellerin iç kabinine ise standart olarak gelen Nappa deri döşemeli direksiyon eklenmiş durumda. Son olarak MBUX bilgi eğlence sistemi de iç kabinde yerini korumakta.

A Serisi, Artık Yarı Hibrit Olarak Karşımıza Çıkacak

Makyajlı Mercedes-Benz A serisi, teknik anlamda ve kaput altında da önemli değişiklikler yaşamış durumda. İlk olarak seride kullanılan içten yanmalı motorlar artık hibrit motor desteğine kavuştu. 7 veya 8 ileri çift kavramalı şanzımana sahip hibrit motorlar, geleneksel motorlardan 13 beygir fazla güç üretilebilecek. Bunun sebebi ise motorların sahip olduğu 48V teknolojisi. Bir diğer değişiklik ise girişte belirttiğimiz yeni difüzör. A serisi modelleri artık yeni bir difüzörle gelecekler. Diğer yandan serinin şarj edilebilir versiyonunun elektrikli motoru da artık 7 beygir fazladan güç üretebilecek. Ayrıca model, DC şarj desteği sayesinde 22 kW’a kadar hızlı şarj kapasitesine sahip durumda. Modelin %80 şarj süresi ise 25 dakika civarında.

Satılık Tüm Mercedes-Benz A Serisi Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here