Güçlü ve tasarım olarak insanları etkilemeyi başaracak İtalyan otomobili arıyorsanız, Maserati Quattroporte’den başka yere bakmamalısınız. Lüksün Dönüm Noktası: Maserati Quattroporte. İtalyan otomobil üreticisi Maserati, yüksek beygirli motorları ve mükemmel tasarımları ile tanınmaktadır. Ayrıca Hem hızlı olması hem de İtalyan tasarımına sahip olan bu araba, “ma che vuoi” el hareketi yani “Mama Mia” olarak tanımlanmaktadır.

Performans ve güvenilirlik Lüksün Dönüm Noktası: Maserati Quattroporte

İtalyan otomobil üreticisi Maserati, iki şanzıman seçeneğiyle gelmektedir. Ayrıca tüm motor seçenekleri zinciri sistemi ile çalışmaktadır. Bu yüzden aktarma organlarının muhteşem çalışması, aracın performansını efsaneleştirmektedir. Maserati Quattroporte VI, iç ve dış tasarımları, her noktasına kadar gelişmiştir. Böylece mekanik ve tasarım olarak sahip olabileceğiniz en iyi Maserati’dir. Ayrıca, bu süperşarjlı motorların, rakiplerine göre daha az yakıt tüketmesi, bu otomobilin en büyük artılarından biri olmaktadır. İtalyan otomobil üreticisi Maserati’nin başarılı mühendisleri, bu otomobilde hem emisyonlarda hem de yakıt ekonomisinde verimliliği %20 artırabilmişlerdir. Fakat üstün İtalyan teknolojisinin kullanıldığı bu otomobilin bakımları ve parçaları da teknolojisi ile paraleldir. Ayrıca Maseratiler’in üstün egzoz teknolojisi Quattroporte’nin üzerinde de mevcuttur. Maserati Quattroporte’nin egzoz sistemi, markanın zengin işitsel geleneğini sürdürmektedir.

Güvenilirlik açısından Quattroporte, muhtemelen olmasını istediğiniz bütün güvenlik donanımlarına sahiptir. Birçok sürüş sistemlerini, güvenlik ve donanım özelliklerini içermektedir. Fakat bu parçaların ufak sorunları bile yüksek maliyetler ile çözülmektedir. Fakat bu efsanevi İtalyan otomobili, size performans ve süper otomobil görünümünün zevkini sonuna kadar verecektir.

İkinci El Maserati Quattroporte İlanları

Şık tasarımLüksün Dönüm Noktası: Maserati Quattroporte

“Lüksün Dönüm Noktası: Maserati Quattroporte” adlı içeriğimizin son noktası, bu otomobilin tasarımıdır. Genellikle İtalyan otomobil üreticilerinde gözlemlediğimiz en önemli nokta tasarımlarıdır. Fakat bu otomobil hem tasarımı hem de efsanevi motoru ile karşımıza çıkmaktadır. Maserati Quattroporte, şık tasarımı ile karşımıza çıkmaktadır. İtalyan otomobil üreticisi Maserati’nin en önemli avantajlarından biri “Tasarım” konusudur. Maserati, Quattroporte’nin tasarımını rakiplerine göre çok daha farklı ve göz alıcı bir şekilde yapmayı başarmıştır. Böylece Quattroporte’nin tasarımı, rakiplerinin ötesinde olmaktadır. Ayrıca İtalyan otomobil üreticisi Maserati’nin ve diğer İtalyan otomobil ve motosiklet üreticilerinde olan göz alıcı tasarım, bu otomobilde de mevcut olmaktadır. Oval ve keskin hatların birleşmesinden ortaya çıkan bu otomobil, kusursuz görünümünü boya seçenekleri ile tamamlamaktadır.

İkinci El Maserati İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here