LLumar ile İdeal Cam Filmlerinizi Bulun!

0
1382
LLumar

Kullandığınız araç son derece kişiseldir ve benzersiz bir istek ve ihtiyaç kombinasyonuna dayanır. Arabanızı kişiselleştirmenin bu duyguyu tehlikeye atması değil, güçlendirmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle geniş bir otomobil cam filmi yelpazesi sunuyoruz. Tamamı birinci sınıf standartlara göre tasarlanmış ve sınırlı bir ömür boyu garanti ile desteklenen LLumar Cam Filmleri kullanıyoruz.

Arabanız, Stiliniz ve Yaşam Tarzınız İçin İdeal Otomotiv Cam Filmini Bulun

LLumar cam filmleri, UV korumasını iki katına çıkararak ve hatta sınıfının en iyisi çizilme direnci için ekstra bir katman ekleyerek en katı standartlara göre üretim yapar.

İdeal otomotiv filminizi bulmaya hazır olun: lüks bir görünüm, pratik özellikler veya her ikisi. İnce ve dramatik renk yelpazemize göz atın; şeffaf UV engelleyici hakkında bilgi edinin, boya koruması için görünmez kalkanları keşfedin ve daha fazlasını yapın. Hepsi senin için burada.

LLumar Cam Filmleri boyalı

Boyalı Otomotiv Cam Filmi Rengi

Arabanız, Tarzınız ve Yaşam Tarzınız için İdeal Otomotiv Cam Filmini Bulun.

Kendinizi, sofistike bir kılıfla gizlenmiş bir casus gibi yolda süzülürken hayal ediyor musunuz? Bir rock yıldızı gibi yuvarlanıp, dramatik karanlıkta bas vuruşu mu? Yoksa sadece iş yerinizi gizlilik katacak camınıza uygun bir odun kömürü renginde film mi istiyorsunuz? Boyalı cam filmi renklerimizle, arabanızı sıradanlıktan kıskançlık uyandıran bir görünüme dönüştürecek bir görünüm hayal etmekte özgürsünüz.

LLumar’dan boyalı film renklerimiz kesinlikle şıktır. Yine de, otomobil yatırımınıza layık akıllı bir satın alımdır. Her film, başları döndürebilir, çizilmelere karşı koyabilir, rahatsız edici parlamayı azaltabilir ve ultraviyole ışınlarının% 99’unu engelleyebilir. Boyalı cam filmi renk tonumuz, mikro-ince bir tabaka halinde ekstrüde edilen, ardından ikinci bir UV engelleyici ve yapıştırıcı ile kaplanan bir polietilen, UV engelleyiciler ve birinci sınıf boya karışımıdır.

Diğer renklendirme filmlerinin sadece yüzeye uygulanmış boya vardır, bu da onları daha az dayanıklı hale getirir ve renk atma olasılıkları yüksektir.

LLumar Cam Filmleri metalize

Metalize Otomotiv Cam Filmi Rengi

Arabanız, Tarzınız ve Yaşam Biçiminiz için İdeal Otomotiv Cam Filmi Rengini Bulun.

Herkes açık ve güneşli bir havada güneş ışığının tadını çıkarır, ancak yolda zorlayıcı ve sert olur. Neyse ki, bu sorun Llumar’ın metalize cam filmi renkleriyle kolayca çözülebilir. Harika bir görünüme sahipler ve güneşin en istenmeyen yan etkilerine karşı ek koruma sağlıyorlar.

LLumar cam filmleri metalize renklendirmelerimizin güneşin etkisini absorbe etme teknolojisi kadar çeşitli kömür tonlarını da takdir edeceksiniz. Tarz ve konfor açısından büyük bir yükseltme olan mikro incelikte geliştirilmiş teknoloji katmanıdır.

LLumar Cam Filmleri seramik

Seramik Otomotiv Cam Filmi Rengi

Aracınız, Tarzınız ve Yaşam Tarzınız için İdeal Otomotiv Pencere Rengini Bulun.

LLumar cam filmleri ile ultra premium seramik pencere renklerine yüklenen tüm özellikler sayesinde şık bir sürüş yapın, konforun tadını çıkarın. Cömert bir sofistike kömür tonları yelpazesine sahiptir, böylece tam olarak istediğiniz görünümü yaratabilirsiniz. Ayrıca, bu lüks rengin her biri şık tonları nano seramik teknolojisi ile eşleştirilmiştir. Bu üretim yeniliği, tamamen metal içermeyen üstün ısı reddi, parlama kontrolü ve UV koruması sunmayı mümkün kılar, böylece elektronik cihazlarınızdan gelen sinyalleri etkilemez. Eğer arabanızın fark edilmesini istiyorsanız, cam filminiz LLumar seramik film renklerinden biri.

LLumar Cam Filmleri

Arabam Garaj

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here