Land Rover Modellerini Pop-Up Showroomlarda İnceleme Fırsatını Kaçırmayın.

Geçmişten bugüne dek premium imajını hiç kaybetmeyen Land Rover markası yenilikçi teknolojiler içeren yeni modellerini İstanbul’un gözde lokasyonlarında inceleme fırsatı sunuyor. Markanın ülkemizdeki distribütörü olan Borusan Otomotiv Yeni Defender ve Yeni Range Rover Evoque’u müşterilerle buluşturuyor.

Her iki model de İstanbul’un prestijli noktalarından Kemer Country Club’da 2-11 Ekim arasında sergilenecek. Sonraki pop-up showroom konumu olan Acarkent Coliseum’da ise müşteriler 16-25 Ekim arasında modelleri inceleme şansı bulacak. Yeni Defender ve Yeni Range Rover Evoque özel olarak hazırlanan Land Rover Pop-Up Showroom’da yakından incelenebilecek.

Yeni Defender’ın Kabiliyetleri Ses Getirdi.

Her yeni jenerasyonu çıktığında ses getiren model Defender son neslinde de kendine hayran bırakmayı başardı. Gelişen arazi kabiliyetlerinin üzerine günümüz teknolojisiyle donatılan Yeni Defender hem her arazide kullanılabilecek bir off-road aracı hem de şehir içi kullanıma uygun konforlu bir SUV.

Land Rover Defender

Yeni Defender’in kaputunun altında 2.0 litre hacminde 240 bg güç üreten motorun tork değeri ise 430 Nm. S, SE, HSE ve First Edition olmak üzere 4 farklı donanım seçeneği bulunuyor. Land Rover’ın bugüne kadar ürettiği en yetenekli 4×4 modeli olan Yeni Defender’ın fiyatı ülkemizde 1.331.736 TL’den başlıyor.

Teknoloji Göz Alıcı Tasarımla Birleşti

Yeni Range Rover Evoque, 217’den fazla uluslararası ödülle lüks kompakt SUV pazarına öncülük ediyor. Gizli kapı kolları, sportif vites tasarımı, elektrikli açılır panoramik cam tavanı ve R-Dynamic Dış Tasarım seçeneği ile segmentinde öne çıkan Evoque bakışları üstüne topluyor.

Yeni Range Rover Evoque ise ülkemizde kaputunun altında 2.0 litre 150 bg ve 2.0 litre 180 bg’lik dizel motor seçenekleriyle satışa sunuluyor. 6 farklı donanım paketi ile satılan Evoque’un fiyatı ülkemizde 936.121 TL’den başlıyor. Ayrıca yakında satışa sunulacak 1.5lt 300 bg Plug-In Hybrid motorlu Evoque ülkemiz koşullarında bir adım öne çıkacak.

2.El Land Rover İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here