İzmit’ e Getiremiyorlarsa Araba Onlarda Kalsın Renault Clio 5

0
824

İzmit’te yaşayan İsmail isimli vatandaş, kampanya ile aldığı Renault Clio 5  otomobilin İzmit’e getirilmemesinin ardından otomobil satın almaktan vazgeçti.

Renault Clio 5 Satın Almıştı

İsmail ismli vatandaş kampanya ile birlikte aracını satın almıştı. kampanya içinde pandemi dolayısıyla otomobillerin müşteri evlerine teslim olacağı ibaresi yer almasına rağmen Renault clio 5 model araç, İzmit Ernaz Renault şubesi yerine İstanbul İstinye şubesine geldi. Bu durumu öğrenen vatandaş itiraz etti.

Renault Clio 5

Maduriyetini en büyük şikayet sitelerinden biri olan www.sikayetvar.com üzerinden belirten kişi “Renault Mais’te Clio5 araç almak için kampanyaya kayıt oldum ve kayıt olurken aracı ikamet adresim olan Kocaeli ilindeki İzmit ernaz şubesinden teslim almak istediğimi İstanbul İstinye Renault Mais Şubesindeki müşteri temsilcime söylememe ve kampanya süresince birkaç defa daha müşteri temsilcime aracı ikamet adresim olan Kocaeli ilindeki İzmit ernaz şubesinden teslim almak istediğimi söylememe rağmen bir gün müşteri temsilcim beni arayarak, aracınız şubemize geldi dedi. Kampanya broşüründe “pandemi nedeniyle bu yıla özel araçların müşterilerin ikamet adreslerine gönderileceği” yazmasına rağmen aracım ikamet adresime gönderilmiyor. Bu konuda hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Yetkililere ulaşmak mümkün değil. Müşteri temsilcisi de “bu konuda yardımcı olamayacağım”dan başka bir şey söylemiyor. Ben aracı ikamet adresim olan Kocaeli ilindeki İzmit ernaz şubesinden teslim almak istiyorum. İstanbul İstinye şubesine almaya gitmeyeceğim. Buraya gönderilmiyorsa araç kendilerinin olsun…”  şeklinde kaleme aldı.

Firma Hemen Cevapladı

Renault “Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri 4446622”

Renault Clio 5

“Kapıdan Al-Kapıya Teslim uygulamasına başladık” 

Renault MAİS Genel Müdürü Çağdaş, bu süreçte müşterilerin sağlığı için de bazı tedbirler aldıklarını ifade ederek, şunları kaydemişti:

“Herkes için önce sağlık temenni ettiğimiz bu zor ve sancılı günlerde müşterilerimizin ve ailelerinin sağlığını korumak için araçlarının tüm bakım işlemlerine ait faaliyetleri yetkili satıcılarımız üstleniyor. ‘Kapıdan Al-Kapıya Teslim’ uygulaması ile müşterilerimizin araçlarını vale hizmeti ile istedikleri yerden alıp istedikleri yere teslim ediyorlar. Ayrıca, müşterilerimiz dilerse araçlarını dezenfekte edip evlerine teslim ediyoruz. Sağlık Bakanlığımızın yayımladığı yeni koronavirüs riskine karşı 14 kuralın yanı sıra showroom ve servislerde periyodik temizliklere ek olarak cihazların, test sürüş ve Renault Yardım araçlarının dezenfektasyon işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Servis kabul ve teslim randevuları, 30 dakika aralıklar ile organize ediliyor. Yeni araç teslimatlarında danışmanlar, gereken açıklamaları müşterilere videolarımız yardımı ile yapabiliyorlar.”

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here