Infiniti QX55 2021’de Yollarda Olacak

0
1262

FX modeliyle oldukça iyi başarılara imza atan Infiniti, QX55 ile bu başarısını sürdürmeye devam etmek istiyor. Önümüzdeki yılın bahar aylarında çıkacak Infiniti QX55, crossover coupe sınıfda önemli bir oyuncu olacak.

Infiniti, QX55 modelinde ise 2.0 litre dört silindirli turbo bir ünite kullanmış. Bu ünite 271 HP güç ve 380 Nm tork üretiyor. Bu motora ise CVT şanzıman eşlik ediyor. Dört çeker sistemi ise standart olarak sunuluyor. Ayrıca sürüş esnasında normal kullanımlarda önden çeker davranabilen araç, gerekli hallerde gücün %50’sini arka tekerleklere aktarabiliyor.

Altyapısını QX50 modeliyle ortak kullanan Infiniti QX55, bazı tasarımsal detaylar ve coupe formundaki tavanıyla kardeşinden ayrılıyor. Krom detaylarla donatılmış büyük bir ızgara ve kaslı çizgilere sahip ön kaput oldukça dikkat çekici diyebiliriz. Ayrıca LED farlar da standart olarak sunulacak.

Arka tarafta ise yeni LED stoplar dikkat çekiyor. Çoğu SUV araçta gördüğümüz siyah plastik detaylar ise bu araçta oldukça az kullanılmış. 20 inçlik jantların standart olarak sunulduğu otomobil oldukça sportif bir görünüme sahip olmuş.

Infiniti QX55 İç Tasarımda Yenilikler Getirmiyor

Infiniti QX55’te tamamen farklı bir dış tasarım kullanmasına rağmen iç mekanda büyük bir değişiklik bulunmuyor. Konsolun ortasında 7 ve 8 inç boyutlarında iki ekran kullanılmış. Ayrıca bu ekranların Apple CarPlay ve Android Auto desteklediğini söyleyebiliriz.

2021 Infiniti QX55’te arka koltuklardaki yolcular için 983 mm diz mesafesi sunuluyor. Bu sınıftaki çoğu rakibini bu konuda geride bıraktığını belirten marka, arka koltukların bagaj hacmini veya yolcu bölümünü maksimuma çıkarmak için 152 mm kadar öne ve arkaya kaydırılabildiğinin altını çiziyor. Yeni QX55’te arka koltuklar aktif haldeyken sunulan bagaj hacmi ise 762 litre.

İkinci El SUV İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here