Hangi ünlü marka bir halo araba yapmalı? Bu konuda her alıcının kendi görüşleri olsa da bunları birkaç odak noktasında birleştirmek istedik. Son birkaç yılda, giderek daha fazla üreticinin bir halo arabasıyla çıktığı görülüyor. İster ham, ister orta motorlu bir süper otomobil veya süper lüks bir kruvazör olsun, bu şirketlerin bize neler yapabileceklerini gösterdiklerini görmek her zaman güzel.

Aşina olmayanlar için, halo arabası, bir üreticinin potansiyelini göstermeyi amaçlayan bir modeldir, ille de sürüler halinde satış yapmaz, ancak markanın imajını iyileştirir ve serinin geri kalanını daha çekici hale getirir. Bazı önemli örnekler arasında Audi R8, Lexus LFA ve Ford GT bulunur. Halo arabalar tam olarak süper otomobillerle ilişkili markalar değildir.

Tüm bunlar göz önüne alındığında, bu bizi sorumuza getiriyor: Hangi ana akım markanın bir halo arabası yaptığını görmek isterdiniz?

Hangi Ünlü Marka Bir Halo Araba Yapmalı?

Bir halo arabası görmek istediğimiz bir otomobil üreticisi muhtemelen Genesis olacaktır. Artık nihayet kemerlerinin altında bazı crossover’lar var ve biraz eğlence katabilirler. Bunu yapmanın harika bir yolu da Genesis Coupe’nin yeniden canlanması olabilir.

Hangi Ünlü Marka Bir Halo Araba Yapmalı?

Aslında, onu yapacak malzemelere zaten sahipler, sadece yeşil ışık yakılması gerekiyor. Tasarım için, muhteşem Essentia konseptinin görünümünü alıp mevcut tasarım dillerine uydurabilirler. İsim için, Genesis Coupe zaten Hyundai altında üretildiği yıllardan beri tanınmış durumda. Ve son olarak, performans için, 3.5L çift turboşarjlı V6’yı mevcut araçlarından alıp biraz daha fazla güç elde etmek için yeniden ayarlayabilirler. Ya da muhtemelen yaklaşmakta olan elektrikli güç aktarma organlarını göreve uyarlayabilirler. Artı olarak, Genesis’in lüks imajına uyması için, Lexus LC veya Mercedes SL gibi bir şeye rakip olarak satılabilir.

Hangi Ünlü Marka Bir Halo Araba Yapmalı?

Genesis’in bunu gerçekleştirdiğini görmeyi çok sevsek de, bu onlar için kartlarda olmayabilir. Bu yüzden iyi bir ikinci halo arabanın BMW olacağını düşünüyoruz. Zaten i8 ile bir halo arabaya atışlarını yapmış olsalar da, bu düşük bir performans sergiledi ve bu da noktayı yakalayamadı. Bölümlerinin sahip olduğu tüm deneyim ve performans bilgi birikimiyle, BMW’nin i8 ile aynı türden egzotik bir tasarıma sahip bir şey yaptığını görmeyi çok isteriz. Ancak bu sefer performansı desteklemesi gerektiğini düşünüyoruz. Ne yazık ki BMW, M1’in manevi bir halefi yapmakla ilgilenmediklerini ve mevcut M8’in gidecekleri kadar yüksek olduğunu zaten belirtti, ancak birkaç yıl sonra ne olacağını asla bilemezsiniz.

İkinci El BMW İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here