Ford Tourneo Custom Avantajları – Ticariden Daha Fazlası 

0
1227
Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo Custom ticari araç deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor. Modern ve kaslı bir tasarıma sahip olan Yeni Ford Tourneo Custom dinamik çizgileriyle oldukça sportif görünüyor. Konforlu ve işlevsel bir iç yaşam alanına sahip olan Ford Tourneo Custom bir ticari araçtan çok daha fazla konfor sunuyor. Yeni Ford Tourneo Custom modelinin avantajlarını inceledik. 

Bir Ticariden Daha Fazlası 

Ford Tourneo Custom ticari araçlardan beklenmeyecek konfor ve rahatlık sunuyor. Ford’un binek araçlarındaki konforu aratmayan Ford Tourneo Custom hem ticari hem de kişisel olarak kullanabileceğiniz çok amaçlı bir araç olarak tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Oldukça işlevsel özelliklere ve ince düşünülmüş detaylara sahip olan araç ticari araç sınıfının standartlarını değiştiriyor.  Şık ve modern bir iç mekana sahip olan Ford Tourneo Custom rakiplerine kıyasla daha sportif detaylara sahip. Klasik minibüs tasarımından ziyade sanki binek otomobildeymişsiniz hissini yaratan ince detaylar bu aracın öne çıkmasını sağlıyor. Rakibi Volkswagen ve Peugeot’un ticari modellerine göre çok daha kaslı ve sportif bir dış görünüşe sahip olan Yeni Tourneo Custom etkileyici görüntüsüyle rakiplerinin önüne geçiyor. 

Sportif ve Modern Tasarım

Ford Tourneo Custom

Yeni Tourneo Custom sportif tasarımıyla ticari araç sınıfında fark yaratmayı başarıyor. Diğer ticari araç modelleri genellikle yuvarlak ve yumuşak hatlara sahipken Tourneo Custom hareketli çizgileri ve sportif hatlarıyla çok daha kaslı görünüyor. Geniş ön farlar aracın ön yüzünü çok daha dinamik bir hale getiriyor. İnce uzun arka stop lambaları oldukça şık bir görüntü sunuyor. Rakiplerine göre daha derli toplu bir tasarıma sahip olan Custom çok daha estetik bir görüntü sergiliyor. 

Güçlü ve Çevik Performans

Yeni Tourneo Custom 2.0lt EcoBlue dizel motoruyla oldukça yüksek çekiş gücü ve yüksek performans sunuyor. 185 PS güç ve 415 NM tork üreten bu motor aracın her an maksimum performans sunmasını ve yüklüyken bile rahat hareket etmesini sağlıyor. Verimliliği ön plana çıkaran araç hibrit teknolojisiyle çok daha fazla tasarruf imkanı sunuyor. Yüksek performansıyla takdiri hak eden araç süspansiyon sistemiyle oldukça kararlı ve güvenli sürüş dinamikleri sunuyor. Opsiyonel olarak alınabilen havalı süspansiyon sistemi farklı yol ve zemin koşullarında maksimum rahatlık ve konfor sunuyor. Güvenlik asistanları sayesinde keskin virajlarda bile net direksiyon tepkilerine sahip olan bu araç oldukça keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

Sağlam ve Dayanıklı 

Ford Tourneo Custom

 

Uzun yıllar boyunca sağlamlığı ve dayanıklı olmasıyla takdir edilen Ford modelleri kesinlikle övgüyü hak ediyor. Özellikle ticari araçları için geliştirdiği dizel motorları bakımlarının tam ve zamanında yapılması durumunda bir milyon kilometreyi rahat bir şekilde görüyor. Bu özellik bir ticari araç için gerçekten oldukça kıymetli. Ağır yükler altında uzun süre çalışan bu araçların performansından ödün vermeden yoğun bir şekilde çalışabilmesi kullanıcıyı oldukça memnun edecektir. Yeni Tourneo Custom satın alarak uzun yıllar boyunca performansından ödün vermeyen ve ilk günkü formunda bir aracın sahibi olabilirsiniz. Masrafsız ve hesaplı bir araç arıyorsanız gönül rahatlığıyla Ford modellerini tercih edebilirsiniz.

Fiyat 

Rekabetin oldukça yüksek olduğu ticari araç sınıfında Tourneo Custom rekabetçi fiyat politikasıyla rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor. Uygun fiyata çok daha fazla donanım ve özellik sunan bu araç kullanıcılar tarafından oldukça çok seviliyor. Fiyat performans odaklı bir araç arıyorsanız ve rakiplerine kıyasla daha fazla özelliğe sahip olmak istiyorsanız Ford kampanyalarını ve indirimlerini takip ederek uygun fiyata Tourneo Custom  sahibi olabilirsiniz

Ford Ticari Araç İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here