Ford SEMA girişleri ünlü otomobilleri için satış sonrası olanakları gösteriyor… İşte Ford’un o ünlü otomobillerinden bazıları; Bronco, Mach-E, Maverick, F-150 ve Ranger. Bunlar, önümüzdeki hafta Las Vegas’taki SEMA satış sonrası fuarında sergilenecek 40’tan fazla modifiye Ford kamyon ve SUV’dan sadece birkaçı.

2020 SEMA gösterisinin iptal edilmesiyle birlikte, Ford ve işbirlikçileri, 2021 etkinliğinde gösterilecek bir dizi modifiye araç bulmak için biraz daha zamana sahip oldular. Bu durumda önümüzdeki hafta Las Vegas’ta sergilenecek 40’tan fazla benzersiz Ford proje aracı anlamına geliyor.

SEMA filosunun en az üç Mavericks, iki Ranger, dört F-150 ve üç Mustang Mach-E SUV dahil olmak üzere markanın daha popüler modellerinden oluşması şaşırtıcı değil. Daha büyük F serisi kamyonlar, gazla çalışan Mustang’ler ve Bronco ve Bronco Sport SUV’lar da temsil edilecek. Hepsi müşterilere kendi Ford’larını kişiselleştirmeleri için ilham verme niyetinde.

Ford SEMA Girişleri Ünlü Otomobilleri için Satış Sonrası Olanakları Gösteriyor

Skyjacker Ford Ranger

Ford, elbette, Ford Performans Parçalarını ve Ford Lisanslı Aksesuarlarını abartıyor. Bu nedenle, bu ürünleri, burada gösterilen Skyjacker Ranger da dahil olmak üzere, sergilenen araçların her yerinde göreceksiniz. Bu kamyon, bir Skyjacker Süspansiyon altı inçlik kaldırma, bir Warn vinci ve kaya kaydırıcı yan basamaklar. Ayrıca A sütununda Rigid Industries aydınlatması ve bir çatı dışı aydınlatma ile aydınlatma geliştirmeleri ile Ranger’ın arazi sürüş becerilerini bir sonraki seviyeye taşımaya çalışıyor. Güç aktarma sistemi de yeniden kalibre edildi ve kedi sırtlı egzoz sistemi siyah krom uçlara sahip.

Ford SEMA Girişleri Ünlü Otomobilleri için Satış Sonrası Olanakları Gösteriyor

D.R.A.G.G. Maverick

Cankurtaran hazır D.R.A.G.G. Maverick, belirli bir özellik için değil, Oxnard Union Lisesi ile Oxnard, California polis departmanı arasındaki bir işbirliğiyle ortaya çıktığı için kişisel bir favoridir. İki farklı grup, bir Ford Lisanslı Aksesuar kabı içinde alet kutusu salıncak kutularını barındıran bir sahil kurtarma konseptli kamyonu buldu. Aynı zamanda bir su sporları taşıyıcısı, çamurluklar, Neosupreme’den yapılmış ön koltuk kılıfları, bir güneşlik ve off-road küp farları var.

Ford SEMA Girişleri Ünlü Otomobilleri için Satış Sonrası Olanakları Gösteriyor

Tucci Maverick

Ford Maverick’in Tucci versiyonu, küçük kamyoneti farklı bir yöne çekerken, drag yarışı ruhunu koruyor. Daha önceki bir çağdan sıcak çubuklu bir kamyonetin parçası gibi görünen XLT serisi Maverick, Tucci Hot Rods tarafından 3D baskılı çamurluk fişekleri ve 3D baskılı ön dudak ve retro görünümlü özel jantlarla daha geniş olacak şekilde dönüştürüldü. Dört Recaro Sportster koltuk ve yarış koşum takımı, kamyonun içindeki hiç kimsenin içinde oturdukları aracın türünü unutmamasını sağlar.

Shelby Mustang Mach-E GT Concept

İşin elektrikli tarafında, sergilenen modifiye Mustang Mach-E GT’lerden biri Ford’un yarış tarihini bilen herkese tanıdık gelecek. Adı elbette bazı detayları veriyor, ancak bu mavi-beyaz çizgili performans aracı, orijinal gövde parçalarından bazılarını Shelby American tarafından yapılan grafenle aşılanmış karbon fiber bileşenlerle değiştiriyor. Değişiklikler arasında ön şerit, ön çamurluklar ve arka işaret fişekleri ve ön uç kaldırmayı azaltmak için geniş bir havalandırmaya sahip farklı bir kaput yer alıyor. Yaylar, lastikler ve koltukların tümü de yükseltildi. Bu yıl Ford, SEMA’ya hem gazla çalışan bir Mustang hem de bir Mustang Mach-E getirdiği ilk kez olacak.

M2 Motoring Mustang GT

Sergilenen gazlı Mustang’lerden biri M2 Motoring Mustang GT olacak. Performans paketine sahip manuel şanzımanlı 2021 Mustang GT ile başlayan M2 Motoring, yayları indirdi, bir GT350R büyük fren kiti ekledi ve ardından V-8 motoruna 750 beygirlik bir süper şarj kiti, geliştirilmiş yarım miller ve Performans Paketi Seviyesi verdi. Ford Performans Parçaları yükseltme menüsünden 2 ön ayırıcı. Otomobil ayrıca dış kısımda özel Motorcraft kaplaması ve lazerle oyulmuş bir kol dayama yeri, Recaro RPSP deri koltuklar ve iç kısımda GT500 gösterge paneli süslemesi ile görsel olarak değiştirildi.

Ford SEMA Girişleri Ünlü Otomobilleri için Satış Sonrası Olanakları Gösteriyor

MAD F-450 Super Duty Platinum

MAD Industries F-450 Super Duty Platinum beşinci tekerin varlığı sayesinde SEMA’da büyük kamyonlar göz ardı edilmiyor. Her yaştan çocuk dövme jantları, yükseltilmiş sallanma çubuklarını, siyah krom uçlu özel dört inç aks arka egzozunu ve çeşitli MAD Industries renk uyumlu dış aksanları sevecek. Ek arazi avantajları için, MAD kamyon ayrıca taşınabilir bir hava kompresörü, elektrikli geri çekilebilir bir yatak örtüsü, arka ve yan açılır yatak basamakları ve büyük bir kamyon olduğunu anlayamamanız durumunda siyah krom “Süper Görev” sunar. ” başlık yazısı. Ayrıca bolca spot ışığı ve yüklü bir buzdolabı/dondurucu vardır.

Ford SEMA Girişleri Ünlü Otomobilleri için Satış Sonrası Olanakları Gösteriyor

İkinci El Ford İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here