Ford GT Satışına Başlandı

1
1898

Ford’un tamamen yenilenen süper spor otomobili Ford GT için ön başvurular alınmaya başlandı. 2017 model Ford ürün gamı içinde yer alacak olan Ford GT, yarış pistlerindeki heyecanı yollara taşıyor.

Ford‘un baştan sona yenilediği efsanevi spor modeli Ford GT ilk olarak 1966 yılında otomobil dünyasına sunuldu. 1966 ve 1969 yılları arasında Le Mans 24 saat dayanıklılık yarışlarını üst üste 4 kez kazanarak Ferrari‘nin en büyük rakibi oldu. Dönemindeki başarıları, tasarımı ve üstün performansıyla otomobil severlerin aklına kazınan Ford GT, yenilenen tasarım ve teknolojisiyle tekrar karşımıza çıkıyor.

Ford GT Özellikleri

2017 Ford GT, 3.5 litrelik EcoBoost V6 bir motora sahip. 600 HP‘den fazla güç üreten motoru, aerodinamik özelliklere sahip karbon fiber hafif gövdesiyle performansı en üst düzeye çıkartıyor. Alt yapısı alüminyum, gövdesi karbon fiber olan Ford GT oldukça hafif, ama sağlam bir yapıya sahip. Uzun süspansiyon kolları ve amortisörleri Ford GT’ye maksimum dinamiklik sağlıyor. Karbon seramik Brembo frenleri ise yüksek performansı en iyi şekilde kontrol ediyor.

Ford GT Ön Sipariş Başladı

2017 model Ford araçları arasında yer alacak olan Ford GT’nin ön siparişleri başladı. 13 Nisan 2016 ve 12 Mayıs 2016 tarihleri arasında ön siparişleri alınacak olan Ford GT’nin teslimatı ise iki yıla yayılacak. Yılda 250 adet üretilecek olan Ford GT’nin bu tarihler arasında 500 ön sipariş alması bekleniyor. Alınacak ön siparişlerden ilk 250 tanesi 2017 yılında teslim edilecek. Diğer 250 siparişin teslim tarihi ise 2018 olacak.

2017 model Ford GT’nin ön siparişleri FordGT.com üzerinden alınacak. Ön başvurusu kabul edilenler Ford’un ayrıcalıklı satın alma deneyiminden yararlanacak.

1 YORUM

  1. Ford’dan yapılan açıklamaya göre GT sahibi olmak isteyenler artık online başvuru yapacak. Başvurular, ford.com üzerinden alınacak. Ford’un tamamen yenilediği efsane spor otomobili GT için başvurular bugünden itibaren başlıyor. Yapılan incelemelerin ardından başvurusu onaylanan müşteriler Ford GT özel danışmanlık hizmetinden yararlanabilecek. Marka dünyanın her yerinden başvuru alacağını belirtirken başvurusu kabul edilen müşterilerle iletişime geçileceğini bildirdi. Şirket sadece teslimat ve sipariş süreçlerinde değil yıllar sonra dahi karşılaşılan her sorunda müşteriye destek olacak. Yeni Ford GT’nin sitesindeki temsili araç müşterilere istedikleri GT’yi yaratma fırsatı veriyor. Sitedeki temsili araçta renk otomobilin renk kombinasyonundan jantlara iç mekandan malzeme ve donanımlara kadar pek çok seçim yapmak mümkün. Yeni Ford GT’nin karakteristik şeritleri 7 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Yıllık 250 adet üretilecek olan yeni Ford GT ilk sipariş dönemini 2 yıl olarak belirledi. Buna göre ilk sipariş döneminde 500 adet GT satılacak. İnternet başvurularının ilk turu 12 Mayıs’ta başlayacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here