En İyi MotoGP Simülatörü; Ancak Biraz Pahalı

0
1753
Dünyanın En İyi MotoGP Simülatörü; Ancak Biraz Pahalı

Dünyanın En İyi MotoGP Simülatörü; Ancak Biraz Pahalı

Motosiklet severler için motosikletler vazgeçilmez bir tutkudur. Hele ki MotoGP severler için. Ancak yağışlar, kaygan yollar, kötü hava koşulları, trafik gibi bir sürü etken bu zevkten alıkoyar. Fakat bu, dünyanın en iyi MotoGP simülatörü sayesinde canınız ne zaman hız yapmak isterse yapabilirsiniz.

Moto Trainer E Spor’da Daha Aktif Olmak İstiyor

Hava koşullarını ya da trafiği dert etmeden istediğin her an hız yapabileceğiniz bir ürün bu simülatör. Üstelik yüzde yüze yakın bir oranda güvenli. Moto Trainer’ın bu yeni ürünü, MotoGP’yi işleten Dorna Sports ile yapılan bir işbirliğinin sonucunda yapılan, rofesyoneller tarafından da kullanılan iki tekerlekli eğitim simülasyonudur. Bu sistem yalnızca MotoGP motorlarındaki tüm parçalarla önceden yüklenmiş olarak gelmekle kalmaz. Aynı zamanda XBox ya da PC bağlantısı sayesinde farklı oyunlarda da kullanabileceğiniz bir araçtır. Dorna Sports, MotoGP’yi de eSpor yarışlarında daha aktif olarak görmek istediğini belirtiyor ve bu simülasyon sistemi bu konuda attığı en önemli adımlardan birisi.

En İyi MotoGP Simülatörü

Güzel Ancak Pahalı: Tam 18.000 $

Bu donanım, “gaz pedalını, ön ve arka frenleri, vites kutusunu ve yörüngeleri izleyerek sürücünün performansını” analiz eder ve nereleri iyileştirebileceğinizi öğrenmenize yardımcı olacak uygun telemetri okumaları sağlar. Moto Trainer, motosikletinizi 50 dereceye kadar açılarda eğmenize olanak tanıyarak, köşelerden ağırlık aktarımı ve kavrama simülasyonuna da yardımcı olur.

yarış simülatörü

İster bir sonraki Rossi olmak isteyin; ister sadece kötü hava koşullarında da hız yapmaktan geri kalmamaya çalışın, her ikisi için de en uygun araç bu gibi görünüyor. Ancak bu benzersiz simülasyonun fiyatı biraz tuzlu. 6.000 $’lık bir giriş paketine sahip olsa da bu paket simülasyonu gerçekçi hissetmenize yarayacak yalın veya çatal geri besleme motorlarından hiçbirini içermiyor. Bu ürünün tam halini almak isterseniz, 18.000 $ gibi, en azından ülkemiz için uçuk olan bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Ülkemizde çok tercih edilmeyeceğini görebilsek de; MotoGP’nin daha yaygın olarak sevildiği ve daha zengin ülkelerde güzel zamanlar geçirmek için gayet keyifli bir alet olduğu su götürmez bir gerçek.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here