Çocuklar Araba Kullanmayı Suzuki ile Öğrenecek

0
1163

Suzuki Türkiye, çocukların araç kullanımını en eğlenceli ve güvenli şekilde öğrenmesini sağlayan araba sürüş ünitesini Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da açtı.

Suzuki Türkiye, çocukların araç kullanımını en eğlenceli ve güvenli şekilde öğrenmesini sağlayan araba sürüş ünitesini Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da açtı. Gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan ve yaklaşık 40 farklı meslek grubuna özel ünitenin yer aldığı 4000 m2 büyüklükteki KidzMondo’da, çocuklar artık Suzuki sürüş ünitesinde araç kullanımı ile ilgili pek çok hayati bilgiyi eğlenerek öğrenecek.

Günlük hayatta gördükleri gerçek markalar ve şirketler için çalışan ya da o markalardan hizmet alan çocuklar, KidzMondo’daki Suzuki sürüş ünitesine girmeden önce bir eğitimden geçerek Kidzmondo Sürücü Sertifikası’nı almaya hak kazanıyorlar. Sertifikalarını almalarının ardından ise yine eğitmenlerinin eşliğinde güvenli araç sürmenin keyfini yaşayan çocuklar, emniyetli sürüşün ne demek olduğunu yaşayarak öğreniyorlar. Sürüşlerini tamamlayan çocuklar Suzukids boyama kitabının yanı sıra Suzuki Güvenli Sürüş Sertifikası almaya da hak kazanıyorlar.

Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, sokakları, caddeleri, meydanları ve binaları ile çocuklar için yaratılan KidzMondo’da yer almaktan büyük heyecan duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Suzuki olarak edutainment konsepti yani eğlenirken öğreten eğitim anlayışı ile açılan Kidzmondo’da çocuklara gelecekteki dünyalarını yaşama fırsatı sunan bu projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Burada araç kullanmak isteyen çocuklarımıza, bir eğitmen eşliğinde güvenli ortamda sürüşe başlamayı öğretiyor, yetişkinlerin dünyasını deneyimleyerek anlamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Küçük sürücülerimiz KidzMondo’da aldıkları eğitimlerle, trafikte olması gereken sürüş ve davranış kurallarını öğrenerek, bu bilinç ile hareket etmeye ve çevrelerini de bu bilinç ile yönlendirmeye başlıyorlar. Suzuki Sürüş Ünitesi ile bilinçli ve güvenli araç kullanımını gelecek nesle öğretme fırsatını yakalamak bize mutluluk veriyor. Onların trafik, emniyet, sağlık ve güvenlik kapsamında küçük yaşta eğitim vererek bilinçli birer yetişkin olmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here