Citroen AMI ONE Konsept: Mobilitede Daha İleri

1
11492
Citroen-Ami-One-konsept
Citroen-Ami-One-konsept

Citroen,Ami One Konsept ile 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda hareket özgürlüğüne adanmış 100 yıllık inovasyon ve cesaretini, dijital teknolojiyi yeni bir kentsel hareketliliğin kalbine yerleştirdi. Konsept, deneyim, daha fazla özgürlük ve gönül rahatlığı sunuyor. Marka imzasına sadık olan Ami One Concept, yeni müşteri davranışlarına ve şehirdeki enerji geçişinin zorluklarına karşı Ami Konsepti ile birlikte yanıtı diyebiliriz. Konsept, Citroen’in  #LibertyElectriCityMobility  diye ifade edilen şehirdeki özgürlük vizyonunu göstermektedir. Herkes için kullanım özgürlüğü, hareket özgürlüğü ve modern olma özgürlüğü yansıtıyor.

Citroen Ami One Konsept: Herkes İçin Uyumlu, Herkese Erişilebilir

citroen-ami-one-konsept-erişilebilir.jpg
citroen-ami-one-konsept-erişilebilir.jpg

1919’dan beri, Citroen’in tarihi, ikon haline gelen, uyumsuz ve devrimci araçlar yaratarak zamanla birlikte hareket etme yeteneğini yansıttı. Citroen, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda herkesin erişebilmesini amaçladığı kentsel mobiliteye yaklaşımını açıkladı. Tıpkı 2CV’nin geçen yüzyılda hareket özgürlüğünü geniş çapta erişilebilir hale getirmesi gibi, Ami One Konsept yeni bir deneyimi savunan benzersiz ve popüler karakteriyle herkes için kentsel mobiliteyi serbest bırakıyor.

Citroen’in kentsel mobilite vizyonu, kesintisiz kullanım özgürlüğüne odaklanan% 100 dijitalleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş müşteri yolculuğunun önemli bir parçasıdır.

 Şehir İçi Hareketlilik Aracı

citroen-ami-one-konspt-hareketlilik
citroen-ami-one-konspt-hareketlilik

Gelecekteki enerji geçiş programının bir parçası olarak Citroen için yeni bir keşif alanı olan bu yeni ve benzersiz kentsel mobilite nesnesi ile marka, şehirde bireysel mobiliteyi serbest bırakmayı hedefliyor. Citroen, Ami One Konsept’i toplu taşımaya (otobüs, tren vb.) ve bisiklet, elektrikli scooter gibi diğer ulaşım yöntemlerine alternatif olarak tasarlandı. Şehir içinde yolculara etkileyici bir çeviklik getiren ultra kompakt (2,50 m uzunluğunda) iki koltuklu konsept araç olan Ami One Konsept, gövde stiliyle sağlamlığı da taşıyor. Kapalı kabin, kötü havalarda yolcuları korur. Mimari ve tasarım -hem nesnenin işlevi hem de kullanımı tarafından bilgilendiricidir. Kullanıcıların şehir içinde yeni bir sürüş deneyimi keşfetmelerini sağlar. Ayrıca, 16 yaşından itibaren herkes tarafından erişilebilen (Avrupa ülkeleri ortalaması / mevzuata bağlı) Ami One Konsept, Citroen’in hareket özgürlüğüne olan sevgisini paylaşan, sürücü belgeli veya ehliyetsiz şehirli müşteriler içindir.

Citroen Ami One Konsept İle 5 Dakikadan 5 Yıla

citroen-ami-one-konspt-5
citroen-ami-one-konspt-5

>> Beş dakika veya beş saat: Ami One Konsept, Free2Move markası tarafından işletilen bir araba paylaşım teklifi aracılığıyla belirli bir yerde belirli bir süre kullanılabilir hale getirilir. Müşteriler, mobilitenin yeni biçimlerine adanmış uygulamayı kullanarak, birkaç tıklamayla Ami One Konseptlerini seçebilirler.

>> Beş gün: Ami One Konsept, kolay erişimli, kısa vadeli kiralama teklifi şeklinde mevcuttur. Müşteri, aracı çevrimiçi olarak rezerve eder.

>> Beş ay: “Geleneksel” sahipliğe göre daha kısa bir süre için taahhütsüz erişim.

>> Beş yıl: Ami One Konsept, aylık ödemeye dahil olan batarya, bakım ve park ile beş yıllık, uzun vadeli kiralama seçeneğinin bir parçası olarak da mevcuttur. Çevrimiçi satın alma yolculuğu ile müşteriler, ister evlerinde ister en yakın Citroen satış noktası olsun, teslimat yerini seçebilirler.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here