Ünlü Amerikalı şarkıcı Chris Brown ve Birbirinden Özel Otomobilleri… Amerika Birleşik Devletleri uzun zamandır dünyanın en etkili müzik pazarlarından biri olmaktadır. Bu yüzden Amerikalı şarkıcılar, tek şarkıları ile milyon dolarlar kazanabilmektedir. Gerçek adı Michael Ray Stevenson olan Chris Brown, çıkardığı şarkılar ile insanları etkilemeye devam etmektedir. Chris Brown’un toplam serveti 50 milyon dolar olmaktadır. Ayrıca kazandığı paranın birçoğunu otomobillere yatırmaktadır.

Chris Brown ve Porsche 911 Turbo SChris Brown ve Birbirinden Özel Otomobilleri

2016 911 Turbo S, standart olarak yaklaşık 550 hp üreten 3,8 litrelik 6 silindirli bir motorla birlikte gelmektedir. Amerikalı şarkıcı Chris Brown, bu güçlerden biraz daha fazlasını istemiştir. Bu yüzden Porsche’sinin gücünü arttırmıştır. Ayrıca bir Stinger GTR gövde kiti ve 21 inçlik özel jantlar taktırmıştır.

Chris Brown ve Lamborghini Aventador SVChris Brown ve Birbirinden Özel Otomobilleri

Aventador SV, V12 motorunda muazzam bir 750 beygir gücüne sahip süper otomobildir. Ayrıca “SV”, Super Veloce’un kısaltmasıdır. İtalyancada “Süper hızlı” anlamına gelen bu kelime, aracın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaktadır. Amerikalı şarkıcı Chris Brown’un Lamborghini Aventador SV’si 0’dan 100 kilometre hıza sadece 2,7 saniyede ulaşmaktadır. Ayrıca Chris Brown, bu otomobilin Roadster versiyonunu da koleksiyonuna eklemiştir.

Chris Brown ve Bugatti VeyronChris Brown ve Birbirinden Özel Otomobilleri

Chris Brown, dünyada sadece 500 adet üretilen bu otomobili satışa sunulmadan önce almıştır. Veyron, adını başarılı bir Fransız yarış pilotu Pierre Veyron’dan almaktadır. Ayrıca Bugatti Veyron, turboşarjla beslenen 8 litrelik bir V16 motora sahiptir. Bu devasa motor,1,000 beygir üretme kapasitesine sahiptir.

Chris Brown – Rezvani TankChris Brown ve Birbirinden Özel Otomobilleri

“Chris Brown ve Birbirinden Özel Otomobilleri” listemizin sonuncusu da ünlü şarkıcının en popüler araçlarından biri olan Revzani Tank modelidir. Amerikalı şarkıcı Chris Brown, her zaman Amerikan otomobil şirketlerinin destekçisi olmaktadır. Ayrıca Ünlü şarkıcı, Revzani’nin diğer modellerini de koleksiyonuna eklemektedir. Rezvani süper otomobilini teslim alan ilk kişi Chris Brown’dur. Ayrıca fotoğrafta gördüğünüz Rezvani’nin SUV ve askeri versiyonu olan bu aracı alabilmek için 200.000 dolardan fazla para ödemiştir. Bu araç, güvenlik göz önünde bulundurularak inşa edilmiştir. Bu sayede Termal gece görüş sistemi, patlak lastikler, kırılmaz cam ve zırh gibi güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here