Bu sezon Formula 2’de yakından izlemeniz gereken 5 pilot

0
2565

Formula 2′ de 2021 Sezonu

Mick Schumacher’in 2020 Formula 2 şampiyonluğunu kazanmasının  üzerinden üç aydan fazla bir süre geçti ve Alman sürücü , Haas ile Formula 1’e ilk çıkışı için hazırlanırken, yeni bir potansiyel gelecek yıldız grubu, Formula 1 motor sporlarının ikinci kademesinde kendi şampiyonluk mücadelesine başlıyor. Bu sezon Formula 2’de yakından izlemeniz gereken 5 pilot için bir yazı hazırladık.

Bu sezon Formula 2’de sürücüler Bahreyn’de yarışmaya devam ederken Schumacher’ı taklit etmek isteyen sürücülerle birlikte patlıyor. Gözünüzün üzerinde olması için beş tane seçtik .

Robert Shwartzman

Bu sezon Formula 2'de yakından izlemeniz gereken 5 pilotvMick Schumacher’in geçen sezon PREMA takım arkadaşı ve sezon öncesi şampiyonluğun favorisi. Formula 2 gridindeki hiç kimse bu sezon Robert Shwartzman kadar performans gösterme konusunda baskı altında değil.

 

Ferrari Junior, en yüksek sıradaki geri dönen sürücü ve geçen sezonun şampiyonluk kazanan arabasının koltuğunda oturuyor.

F2’de hala bir pol pozisyonu olmayan Shwartzman, 2020’de sadece bir kez ön sıraya yükseldi ve beş kez ilk 10’dan çıktı. Budapeşte’deki gibi performanslar hafta içi her hafta gerçekleşmiyor ve Shwartzman kendine çok sık yapacak çok şey veriyor.

Christian Lundgaard

Bu sezon Formula 2'de yakından izlemeniz gereken 5 pilotTestte en iyi adam ve podyum için başka bir genç favori. Christian Lundgaard’ın hızından şüphe duyulmuyor.

Dane’nin geçen sezon Mugello’da gösterdiği mutlak üstünlük, sadece yeteneklerinin kanıtı değil, aynı zamanda zihniyetine dair bir fikir veriyordu. Pire vuran Lundgaard, bir Güvenlik Arabası yarışı tersine çevirip zaferi ondan kaptıktan sonra , Özellik Yarışı liderliğini geç kaybetti . Ancak, Louis Deletraz’a karşı Sprint Yarışı’nı mega 14’lerle kazanarak kesin bir şekilde yanıt verdi.

 

Felipe Drugovich

Bu sezon Formula 2'de yakından izlemeniz gereken 5 pilotBrezilya’nın Bahreyn’deki Özel Yarışı galibiyetinden sonra Felipe Drugovich’ten Callum Ilott, F1 takımlarının ona “bakması gerektiğini” söyledi . Ilott’un F1’dekilere verdiği tavsiye sözlerine rağmen, Drugovich 2021’e doğru ilerliyor.

 

2019 Formula 3 Şampiyonası’nı 16. sırada bitiren F2’de sürpriz bir şekilde yükseldi ve yine de sezonu en çok galibiyetle ikinci sırada bitirdi.

 

Oscar Piastri

Alp Akademisi yıldızı Oscar Piastri, yıllar içinde iki şampiyonluk alarak kazanma alışkanlığı edinmişti. Eski Formula 1 pilotu Mark Webber tarafından yönetilen 2019 Formula Renault Eurocup şampiyonu, Formula 3’e adım atmak için hafif bir çalışma yaptı, iki kez kazandı ve Theo Pourchaire’ı şampiyonluğa geçmek için toplamda altı podyum aldı.

Theo Pourchaire

Bu listedeki en genç ve belli bir mesafeden. Pourchaire’nin genç motor sporları merdivenine tırmanması hızlı oldu – o kadar ki, kendi yüksek beklentilerini bile aştı.

Tek kişilik yarışının dördüncü sezonuna giren Sauber genç, hala sadece 17 yaşında, ancak şimdiden Fransız Formula 4 genç unvanını ve ADAC F4 unvanını başarıları arasında ve geçen yıl F3’te ikinci sırada yer alıyor. .

Gelecek Formula 1 Onların Olacak

ART Grand Prix’sinde 2019 şampiyonu Nyck de Vries’in yerini alan Marcus Armstrong, açılıştaki iki turdan itibaren iki podyumla şampiyonluk mücadelesine girdi, ancak işler hızla çözüldü ve başka bir puan bitirmeden altı tur attı. DAMS’a geçiş yapan Ferrari genç, kendisini F3’te ikinciliğe götüren formu yeniden keşfedebileceğini umacak.

2. El Motosiklet

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here