BMW Alpina B7 2021 İnceleme

0
4906
7 Serisi

BMW Alpina B7 keskin çizgileri, dinamik hatları ve sportif detayları ile oldukça agresif bir tasarıma sahip. Almanya’nın ünlü modifiye atölyelerinden biri olan Alpina; BMW modelleri üzerinde geliştirmeler yaparak çok daha güçlü ve sportif modeller ortaya çıkarıyor. BMW Alpina B7 hakkında merak edilenleri, özelliklerini, fiyatını ve performansını sizin için inceledik.

Alpina firması ile özdeşleşmiş Alpina Classic jantlar, tampon ekleri ve  sportif egzoz uçları ilk bakışta otomobili normal 7 Serisi modellerinden ayıran detaylar olarak karşımıza çıkıyor. Otomobilin dışında ufak dokunuşlarla daha dinamik ve sportif bir görünüm elde edilmiş.

Segmentinin En Hızlı Otomobili 

BMW Alpina B7 

BMW 750i modeli üzerine geliştirilen Alpina B7 motor ve şanzıman üzerinde yapılan geliştirmeler ile çok daha güçlü ve yüksek performanslı hale getirilmiş. 

B7 600 PS güç ve 800 NM tork üreten 4.4 litre benzinli V8 motora sahip. Çift turbo destekli bu motor 8 ileri ZF otomatik şanzıman ile birlikte sunuluyor. B7 modeli için geliştirilen bu özel sportif şanzıman daha seri ve sarsıntısız vites geçişleri sunuyor.

0-100km hızlanmasını 3,5 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 330km hızla sınırlandırılmış. Otomobil karma kullanımda ortalama 19 litre yakıt tüketiyor.

BMW Alpina B7 

Aktif süspansiyon sistemine sahip olan B7; 225 km hız sınırını geçtiği zaman otomatik olarak 1,5 cm alçalarak yol tutuşunu arttırıyor. Yol ve zemin tanıma özelliği bulunan havalı süspansiyon sistemi; bozuk zeminleri önceden algılayıp süspansiyon sertliğini ayarlıyor. Farklı sürüş modlarına göre ayarlanabilen süspansiyon sistemi kişiselleştirilebilir sürüş deneyimi sunuyor. Arka aks yönlendirme sistemine sahip olan B7 geniş gövdesine rağmen yüksek manevra kabiliyeti sunuyor.

Teknoloji ve Konfor Bir Arada Sunuluyor

Sportif tasarımı ve yüksek performansı ile öne çıkan B7 modern ve teknolojik iç yaşam alanıyla konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. İleri seviye sürüş asistanlarına ve konfor donanımlarına sahip olan otomobil lüks iç yaşam alanıyla üst seviyede rahatlık sunuyor.

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar masaj özelliği ile tüm yorgunluğunuzu atmanızı ve yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar tüm hava koşullarında konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.

iç mekan

Yüksek görüntü ve renk kalitesine sahip multimedya ekranı ve dijital gösterge sistemi hızlı arayüzü ile keyifli bir deneyim yaşatıyor. Ses tanıma ve işaret algılama özelliğine sahip olan multimedya ekranı; sürüş esnasında kolay ve güvenli bir şekilde kontrol edilebiliyor.

Adaptif hız sabitleyici, çarpışma önleme sistemi, acil durum fren sistemi, şerit takip ve değiştirme asistanı, mesafe takip asistanı; otomatik şerit değiştirme asistanı, kör nokta uyarı sistemi gibi birçok güvenlik ve konfor donanımına sahip olan B7; konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanız için gerekli olan teknolojilerin tümüne sahip.

Malzeme kalitesinin en üst seviyelerde tutulduğu iç yaşam alanı kendinizi özel hissetmenizi ve benzersiz bir yolculuk deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

BMW Alpina B7 Fiyatı 

7 Serisi

BMW Alpina B7 Amerika’da yaklaşık 143.000 Dolar fiyatıyla satışa sunuluyor. 

İkinci El BMW 7 Serisi İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here