Aston Martin 110. Yıl dönümünü Özel Arabasıyla Kutlayacak

0
1091
Aston Martin 110. Yıl

Aston Martin, 110. yıl dönümünü kutlamak için sınırlı sayıda üretilen otomobilini piyasaya sürecek. Bu son derece özel otomobil, firma 110. yılı kutlamak için resmi olarak tanıtacak.

Ultra Özel Bir Model

Aston Martin 110. Yıl

Bu ultra özel modeli “yeni, kesinlikle sınırlı, özel bir Aston Martin modeli” olarak tanımlayan İngiliz markası, bu yılın sonlarında tanıtacak. Bu modelle Aston Martin 110. yıl dönümünü kutlayacak.

Aston Martin modelin adını, performans istatistiklerini ve nasıl bir şekil alacağını sakladı. Ancak geçen yıl Aston Martin DBR22’nin piyasaya sürülmesinden sonra Q bölümünden gelebilir. Yine de, modelin yılın en önemli otomobil etkinliklerinden birinde görünmesi muhtemel. Aston Martin, yıl dönümü kutlamalarının Formula 1 Britanya Grand Prix’sinde, Goodwood Hız Festivali’nde gerçekleştirecek. Pebble Beach’te “sahnenin merkezinde yer alacağını” da açıkladı.

Firma, bu yıl yeni nesil spor otomobillerinin lansmanına başladı. Ayrıca aynı zamanda Aston Martin DBS’ye yüksek güçlü, sınıfının en iyisi de veda edecek.

Revizyonlardan Geçecek

Aston Martin Vantage ve Aston Martin DB11’in bu yıl, boru hattındaki motor büyük revizyonlardan geçmesi muhtemel. Ayrıca vites kutusu, süspansiyon ve iç revizyonlarda buna katılacak.

Aston Martin 110. yıl dönümü, birçok dönüm noktasına işaret ediyor. Ayrıca DB etiketinin 75. yılı, Aston Martin DB5’in 60. yılı ve şirketin Gaydon genel merkezine taşınmasının 20. yılı.

Aston Martin CEO’su Amedeo Felisa, “1913’te Lionel Martin ve Robert Bamford, otomotiv inovasyonunun sınırlarını zorlamak için yarış arabaları ve yarış pistinden öğrendiklerini kullanarak ortak bir vizyonla bir araya geldiler” dedi.

Ayrıca “Yüz on yıl ve 110.000’den biraz fazla araba sonra, bu ruh devam ediyor. 110. yılımız, yeni nesil spor arabalarımızın lansmanı ve bu eşsiz dönüm noktasını kutlayacak olağanüstü özel bir modelin ortaya çıkmasıyla Aston Martin tarihinde yeni bir sayfa açıyor. İlk yılımız kadar heyecan verici olmayı vaat ediyor. ” diye ekledi.

Aston Martin DBS 770!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here