Araçlarda silecek kullanımı yağmurlu ya da karlı hava koşullarında görüşü sağlamak için önemlidir. Fonksiyonel silecekler olmadan sürücülerin önlerini görmeleri zorlaşır ve bu hem sürücü hem de diğer yol kullanıcıları için tehlikeli olabilir. Silecekler ayrıca ön camlarda biriken kir ve kalıntıları temizleyerek görüşü engelleyen unsurları ortadan kaldırır.

Ne zaman silecek değişimi yapılmalıdır?

Silecek değişimi, silecek bıçaklarının çatlama ya da yırtılma gibi aşınma belirtileri gösterdiği durumlarda yapılmalıdır. Kullanıma ve hava koşullarına bağlı olarak sileceklerin her altı ayda bir ya da yılda bir olmak üzere değiştirilmesi önerilir.

Bosch marka sileceklerin faydaları nelerdir?

Bosch, otomotiv endüstrisine yön veren markalar arasında yer alır ve Bosch marka silecekler, lastiklerinin kalitesi ve dayanıklılığı ile bilinir. Bu silecekler çoğu araca uyacak şekilde tasarlanır. Ayrıca camları temizlerken geride çizgi bırakmaz. Diğer yandan yağmurlu ve karlı havalarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Bosch silecekler, uzun ömürlü bir performans sunmak için özel olarak tasarlanmış kauçuk teknolojisine sahiptir. Böylece sürücüler için güvenilir bir alternatif sunar.

Aracımın camına uygun Bosch silecekleri nasıl bulurum?

Aracınızın camına uygun Bosch sileceklerini bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Aracınızın marka, model ve yılını belirleyin

2. www.boschsileceksistemleri.com web sitesine gidin

3. “Silecek Bulucu” sekmesine tıklayın

4. Sayfadan aracınızın marka, model ve yılını seçin

5. Aradığınız boyutlara uygun sileceklerin listesi sayfada sıralanacaktır

Bosch sileceklerini otomotiv yedek parça satan mağazalarda, Bosch Car Service’lerde ve online satış sitelerinde bulabilirsiniz. Söküp ve takması son derece kolay olan Bosch sileceklerin montajını kendiniz de yapabilirsiniz. Montaj videosuna ulaşmak için silecek kutusunun üzerinde yer alan karekodu okutmanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda adresinize en yakın Bosch Car Service üzerinden montaj için hizmet alabilirsiniz.

Size En Yakın Bosch Car Service’i Bulmak İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here