2025 Honda NSX Tasarım Çalışması: Harika Teknik Vitrin

0
1190

İkinci nesil Honda NSX, Japon otomobil üreticisi için harika bir teknik vitrin olduğunu kanıtladı. Ancak şirketin umduğu sayılarda satış yapamadı ve aynı zamanda selefi gibi takip eden bir kültün dikkatini çekmeyi başaramadı. 2025 Honda NSX Tasarım Çalışması tam olarak burada devreye giriyor. Honda NSX halefi modele ayrı bir bakış ve hava katmasının yanı sıra yeni görünüşüyle dikkatleri üzerine topluyor.

2025 Honda NSX: Jordan Rubinstein-Towler Çalışması

Tasarımcı Jordan Rubinstein-Towler, bu projenin arkasında ve onu birinci nesil modelin modern bir yorumu olarak hareket eden ikinci nesil bir NSX yapma niyetiyle yarattı. Sonuç olarak, orijinal NSX ile sahip olduğundan çok daha fazla ortak noktası var.

Bu yeni çağ NSX’in temelini oluşturan, enine monte edilmiş, doğal olarak aspire edilmiş bir V6 barındıran bir karbon fiber monokok şasidir. Elbette, bu motor mevcut modelin çift turboşarjlı 3.5 litrelik V6’sı ile aynı türden bir homurtu sunmazdı, ancak muhtemelen daha fazla karaktere sahip olacaktır.

2025 Honda NSX: Jordan Rubinstein-Towler Çalışması

2025 Honda NSX dış tasarım çalışması, bu NSX konseptinin çekiciliğini daha da artırıyor ve yeni görünüm çok daha sesli. Ön tarafta, orijinal NSX’in pop-up farlarının modern bir yorumu yer alıyor. Bu işlevin elemanı olarak, opaktan berraklığa dönen gövde panelleri tarafından gizlenebilen küçük LED farlar var. Arka tarafta, belirgin arka tekerlek kemerleri ile birlikte ince bir LED ışık çubuğu baskın bir karakter yaratıyor. Ayrıca Bildiğimiz Honda modellerindeki gibi, bagaj kapağından çıkan bir kanat sayesinde tasarım aracı özellikle dikkat çekicidir.

2025 Honda NSX: Jordan Rubinstein-Towler Çalışması ön farlar

İç mekana gelince daha sade ve cool bir görünüm bizi karşılıyor. Tasarım çalışması NSX, mevcut arabadan çok daha basit ve gereksiz anahtarlar, düğmeler ve çıkartmalar içermiyor gibi görünüyor. Araç kokpit özellikleri arasında üç kollu bir direksiyon simidi, bir dijital gösterge paneli, büyük kürek değiştiriciler, küçük bir bilgi-eğlence ekranı ve küçük bir vites seçici yer alıyor.

Not: Bu NSX konsepti, Jordan Rubinstein-Towler tarafından yapılan bağımsız bir çalışmadır ve Honda ile ilgili değildir veya Honda tarafından desteklenmemektedir.

Fotoğraf Galerisi

İkinci El Honda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here