2022 Subaru Outback Wilderness

0
2311
2022 Subaru Outback Wilderness

Outback SUV’nizde daha uzak arazilerde kamp yapmak artık çok daha kolay hale geldi.2022 Subaru Outback Wilderness 

 

Subaru, müşterilerinin ne istediğini biliyor ve bir kez daha onları memnun etmeyi başardığını gösteriyor. 2022 Subaru Outback Wilderness,  bugüne kadar ki en sağlam ve yetenekli Outback . Subaru, asfalt yol üzerinde rahat bir sürüş yapmaktansa daha  iyi vir arazi yeterliliği hedefliyor.

Ve eğer bu bir tren vagonu gibi görünen bir şey için iddialı görünüyorsa, aklınızda bulundurun: Outback, aşağı yukarı bir SUV olup, onun sayesinde çok daha güvenli ve konforlu bir arazi sürüşü için hazır olun . Ferahlık, zaten önemli ölçüde mevcut olup yerden yükseklik ve güçlü dört tekerlekten çekiş onu inanılmaz ve vazgeçilmez yapıyor.

2022 Subaru Outback Wilderness

Outback Wilderness  kalabalık yerlerde yaşayan topluluğu hedefleyen bol miktarda donanım ekleyerek patikalara gitmeyi ve doğrudan kamp kurmayı kolaylaştırır. Tabii ki, Subaru binek araç olarak bir tercih olmaya devam ediyor, ; bu yüzden Wilderness’ı normal modellerinden daha dolu bir pakete sahip  olan ancak bir o kadar yetenekli olmayan Toyota RAV4 Adventure veya TRD Off-Road’a bir rakibe daha yakın olarak düşünmek en iyisidir. Jeep Wrangler gibi 4×4 kaya paletli bir model gibi düşünülebilir.

Donanım Hakkında

2022 Subaru Outback Wilderness

Outback Wilderness’a belki de en önemli eklenti, yerden yüksekliğini 9,5 inç’e yükselten 0,8 inçlik bir süspansiyon asansörüdür. Subaru bize Wilderness’ın süspansiyonlarının ve yaylarının, asfalttaki keyifli sürüşü kaybetmeden parkurdaki dengeyi iyileştirmek için ayarlandığını söylüyor.

Wilderness modelleri, 18 inçlik jantlar yerine, daha etli Yokohama Geolandar arazi lastiklerinin etrafına sarılmış 17 inçlik siyah alaşımlara sahip ve bu da tehlikeli arazide daha iyi çekiş sağlıyor. Tüm modellerde ayrıca kargo alanının altına monte edilmiş tam boyutlu bir yedek lastik bulunur.

2022 Subaru Outback Wilderness

Outback’in mevcut turboşarjlı 2.4 litrelik dört silindirli motoru, Outback Wilderness alıcıları için tek seçenektir.

2022 Subaru Outback Wilderness, baharın sonlarında ABD bayilerine ulaşacak. Fiyatlandırması satışa sunulma tarihine yakın açıklanacak, ancak Outback’in Türkiye için satışı henüz belirsizdir.

Subaru, Wilderness alt markasının diğer SUV’lara genişleyip genişlemeyeceğini doğrulamadı, ancak  çok da uzak olmayan bir gelecekte benzer yükseltmelerle bir Forester Wilderness ve Crosstrek Wilderness görmeyi bekliyoruz .

2. El Subaru Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here