2021 Skoda Kushaq resmi eskizleri Hindistan’ın Subcompact Crossover’ının abartılı bir ön izlemesinin fotoğrafları ortaya çıktı. Bu abartılı Subcompact Crossover’ı daha yakından inceleyelim.

2021 Skoda Kushaq Subcompact Crossover

Skoda, önümüzdeki ay Kushaq’ı ortaya çıkaracak. Ancak tanıtım ön izlemesi, markanın yaklaşmakta olan ve kesinlikle Hindistan alt kıtasını hedefleyen alt kompakt crossover’ına açıkça abartılı bir bakış sunan iki resmi taslakla devam ediyor.

Avrupa’nın Skoda Kamiq’inden bağımsız olarak, markanın en son tasarım dilini kullanıyor. Tipik Skoda ızgarası her iki tarafta iki aydınlatma ünitesi ile çevrilidir. Tampon, Çek şirketi tarafından üretilen diğer SUV’lere kıyasla daha agresiftir. Ayrıca her iki tarafta iki hava girişi ve koruyucu bir önlük gibi görünen şeyin tam üstünde ortada büyük bir açıklık vardır.

2021 Skoda Kushaq; Genel Bakış

Plastik kaplama, gövdenin alt kısımlarını tanımlar ve profil, önden arka çamurluklara giden güçlü bir çizginin hakimiyetindedir. Yalnızca Kamiq’ten çok daha yüksek konumlandırılmış kapı kolları ile ayrılır. Hafif eğimli tavan çizgisi ve hemen altına yerleştirilmiş oldukça büyük L şeklindeki arka lambalar ve reflektörler tasarımın bir parçasıdır. ‘Skoda’ yazısı, bagaj kapağının ortasında, arka plaka tutucunun üzerinde yer alır ve tampon, alt ucunda metalik görünümlü başka bir parçayı (belki de bir sürtme plakası olabilir) içeren bir difüzör ile biter.

2021 Skoda Kushaq Subcompact Crossover

Bunlar eskizlerden başka bir şey olmadığından, Kushaq’ın üretim versiyonunun daha tonlu görünmesini beklerdik ve o büyük lastikler de kalın arazi lastiklerinden yapılmayacak.

Kushaq, Skoda tarafından Hindistan pazarı için uyarlanmış özel bir versiyon olan MQB-A0-IN platformu tarafından desteklenir. Kushaq, Kamiq ile aynı olan 2.651 mm (104.4 inç) uzunluğunda bir dingil mesafesine sahiptir. 2021 Skoda Kushaq otomobili beş yolcuya kadar alır ve 1.0 ve 1.5 litrelik TSI benzinli motorlarla piyasaya sürülecek. Tüm modeller, sınıfa bağlı olarak yalnızca altı ileri manuel, altı ileri otomatik veya yedi vitesli DSG şanzımanlarla eşleştirilmiş önden çekiş ile sunulur. Tüm bu seçenekler mevcut olduğu için dört tekerlekten çekiş seçeneği yoktur.

İkinci El Skoda İlanları

Sıfır Km Skoda Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here