Şehrin Haylazı Yenilendi, Satış İçin Hazır!

Başarılı Japon üretici Nissan, efsaneleşmeye çok yakın olan modeli Juke ile tekrar sahnede. Markanın kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Juke, yeni haliyle satışa çıkmaya hazırlanıyor. Bir büyüğü Qashqai ile beraber başarılı satış rakamlarına ülkemizde de ulaşan Juke, tamamen yenilenen yüzüyle ve Enigma isimli versiyonuyla Ocak ayı içerisinde Avrupa’da satışa çıkıyor. 2021 Nissan Juke Enigma yakın zamanda Türkiye yollarında da görülecek!

2021 nissan juke enigma

2021 Nissan Juke Enigma, Alexa ile Beraber Geliyor!

”Şehirli SUV” diyebileceğimiz Nissan modeli, Amazon’un dijital asistanı Alexa’yı da içerisinde bulunduran bir versiyon ile geliyor. Enigma isimli versiyonda Amazon tarafından geliştirilen dijital asistan Alexa ile iletişime geçmek mümkün. Bu özellik ile Nissan Juke Enigma, Alexa desteği sunulan ilk Nissan modeli olarak karşımıza çıkıyor.

2021 nissan juke enigma

Enigma Versiyonu ile Çok Farklı!

İkinci jenerasyonu ile gözleri üzerine çeken Nissan modeli, Enigma versiyonu ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Enigma versiyonunda en dikkat çeken detaylar dış tasarımda kendini belli ediyor. C sütununa yerleştirilen Enigma yazısı, ilginç tasarıma sahip tavan sütunları ve ayna kapakları modeli bambaşka bir hale getirmiş. Ayrıca siyah tavan ve gri gövde rengi ile de model oldukça asi duruyor. 19 inç boyutundaki siyah alaşım jantlar ise Juke Enigma’nın olduğundan daha büyük ve sportif gözükmesine yol açmış.

2021 Nissan Juke Enigma Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Nissan’ın yeni modelinin 2021 Ocak ayı içerisinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

İkinci el satılık Nissan Juke ilanları

Nissan Avrupa Pazarındaki Varlığını Azaltmayı Planlıyor!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here