Artık kullanıcılar bir SUV aldığında kendi ihtiyaçlarını tamamen karşılamasını istiyorlar. Direkt aklınıza şu soru gelebilir. “En iyi SUV’lardan ne beklenir? “. Kısaca belirtmek gerekirse; güçlü motor, özenle seçilmiş yüksek kaliteli malzemeler ve sonsuz güçlü işlevsel donanımlar. Söylemenin zamanı geldi galiba. VW Touareg efsanesi geri dönüş yaptı. Bakalım 2020 VW Touareg tam olarak isteklerinizi karşılayabilecek mi ?

1. Genel Tasarım

IQ.LIGHT-LED Aydınlatma

IQ.LIGHT-LED matrix farlar, temel işlevleri olan kısa huzmeli ve uzun huzmeli aydınlatma seçeneklerinden çok daha fazla işlev sunar. LED matrix teknolojisinin yardımıyla, farklı sürüş koşullarında kullanıcıya doğru sonuçlar verebilen zengin bir ışık dağıtımı verebilen bir teknolojidir.

Açılabilen Panoromik Cam Tavan

Merkezi kontrol cihazı ile açılıp kapanabilen panoramik eğimli cam tavan, Touareg’in neredeyse tüm çatısını kaplayarak ön yolcular için sınırsız gün ışığı ve arka yolcular için benzersiz bir gökyüzü sağlıyor.

2. Konfor- İç Dizayn

Innovision Kokpit

2020 Touareg  dijital kokpiti “Innovision Kokpit”, sürücüye bakan kavisli ve ultra geniş bir ekranda gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemini birleştiriyor. Bu gelişmiş sistem, herhangi bir fiziksel düğme olmadan dokunma, hareket veya ses kontrolü dahil olmak üzere kullanıcı dostu kontrol yöntemleri sağlar.

Elektrikli Kapı Kapatma

2020 Touareg

Touareg tarafından sağlanan güç mandalı sistemi sayesinde açık kalan kapı otomatik olarak kapanacaktır. Bu sistemin motoru, kilitleme mekanizması kapıyı sabitleyene kadar kapıyı nazikçe ve sıkıca çeker. Gerisini Touareg’e bırakın…

3. Teknik Özellikler

3.0 V6 TDI Motor- Hazzı Dorukta Yaşayacaksınız

V düzeninde sıralanmış 6 silindirli, 24 valfli ve yüksek basınçlı Commonrail Dizel Enjeksiyon sistemi ile donatılan 3.0 V6 TDI motor,  Volkswagen mühendislerince özel olarak programlanan bir Elektronik Motor Kontrol Ünitesine (ECU) ve yüksek kaliteli piezzo enjektörlere sahiptir.

  • Maksimum 286 PS güç, 600 Nm tork (2.250 – 3.250 d/d arasında sabit).
  • 6,1 saniyede tamamlanan 0-100 km/s hızlanma.
  • 235 km/s maksimum hız.

Arazi Şartları İçin Havalı Süspansiyon

2020 Touareg

Touareg, arazi dahil pek çok görevi güvenle yerine getirir.  Havalı süspansiyonun merkezi basınç deposu, amortisörü doldurarak ve Touareg’i yerden 258 mm yüksekliğe yükselterek “sürüş eğrisi seçme” düğmesi ile ayarlanabilir. Bu irtifada, amortisör ayarı da “arazi” moduna girecektir.

4. Güvenlik

Gece Görüşü Artık Daha Rahat

Touareg ile gece karşınıza koyun sürüsü çıksa bile hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacaksınız. “Gece Görüş” sisteminin kızılötesi termal görüntüleme cihazı 130 metreye kadar tarayabilir ve bölgenin vücut sıcaklığını tespit edebilir ve “Innovision Kokpit” dijital kokpitinde görüntüleyebilir. Bu şekilde, özellikle gece seyahatlerinde ve sisli havalarda önünüzde yayalar veya hayvanlar görünebilir. Erken tespit olanağını sizlere sunuyor.

Gelişmiş Çarpışma Önleyici-PreCash 360

Gelişmiş Çarpışma Hazırlığı “PreCash 360”, Touareg’in üstün aktif güvenlik sistemlerinden biridir. Sistem, herhangi bir kaza gerçekleşmeden önce kazaya neden olabilecek durumları algılayıp otomatik olarak harekete geçer.

  • Araçtaki bütün camlar ufak bir miktar kalacak şekilde otomatik olarak kapanır. Dışarıdan yabancı cisimlerin girmesi engellenir.
  • Olası bir kazadan önce durum algılanıp bütün yolcuların emniyet kemerleri milisaniyeler içinde gerilir.
  • Dörtlü ikaz lambaları direkt yanmaya başlar ve çevreye uyarı verecek şekilde ses çıkartır.

5.  2020 Touareg Fiyatı Nedir?

Bu kadar donanıma sahip devasa 2020 Touareg fiyatında hiçte bizleri şaşırtmıyor. Ülkemizde 2.011.000,00 TL başlangıç fiyatıyla showroomlar da bizleri karşılıyor.

 

0 KM Touareg Modelleri

 

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here