2. El ve Sıfırda Egea Fiyatları Nasıl?

0
20720

2. elde ve sıfırda Egea fiyatları hakkında araştırma yapıyorsanız okumaya devam edin. 2. el Fiat Egea fiyatları ve sıfır km Fiat Egea fiyatları hakkında detaylı bir analiz yaptık. Bakalım; Egea kaç para olmuş vs…

“Egea kaç para oldu” sorusu,  Sedan karoserde konforlu ve makul fiyatlı bir otomobil arayanlar aklındaki soru aslında. Fiat Egea sedan, geniş bagaj hacmi, kolay yükleme ergonomisi, arka koltuklarda da önde de konforlu kullanım sunan yaşam alanı ile tercih edilen bir otomobil. Hatta Fiat Egea Sedan 2017 yılının en çok tercih edilen otomobili olmuştu. Bu yıl için veriler Renault Megane Sedan modeline işaret ediyor ama konuşmak için hala erken. Peki, Egea fiyatları nasıl?

ÖTV İndirimli Egea Fiyatları

ÖTV indirimi ile son iki ayda fiyatlar bir parça değişti. Bundan Fiat markasının Egea serisi de nasibini aldı. ÖTV indirimi Egea fiyat etiketlerine net olarak kaç paralık bir indirimle yansıdı konusu zor ölçülecek bir değer ama araç satışlarındaki artış dikkat çekici oldu.

İkinci El Egea Fiyatları

2. el Egea fiyatlarına baktığımızda 20 bin TL’den başlayan bir sakala görüyoruz. Elbette burada aracın hasar durumu, km’si, yaşı ve diğer bilgiler etkili. İkinci el Egea ilanlarını fiyata göre, hasar durumuna göre ve diğer detaylara göre filtreleyebilirsiniz. İlanlarda Egea 1,3 Multijet, Egea 1,4 Fire, Egea 1,4 T-Jet, Fiat Egea 1,6 e-Torq gibi farklı seçeneklere rastlayabilirsiniz.

Sıfır Egea Fiyat Listesi

Sıfır km Fiat Egea fiyat listesine baktığımızda farklı rakamlarla karşılaşıyoruz. Elbette galerilerin yıl sonu kampanyaları ve indirimli sıfır Egea kampanyaları gibi detaylarla birlikte ÖTV indirimi de detayları etkiliyor.

Sıfır km Fiat Egea Sedan fiyat listesi için buraya tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here