1,0 Litrelik Yeni Ford Fiesta!

0
13652
Ford Fiesta 2018

Yeni Fiesta yorumları nasıl? Ford Fiesta fiyat listesi nasıl? Peki, yeni Ford Fiesta 1.0 litre EcoBosst yorumları nasıl? 1,0 litrelik Yeni Ford Fiesta incelemesi yaptık…

1,0 Litrelik Yeni Ford Fiesta İncelemesi

İkinci el Ford Fiesta fiyatları da değişen dengelerden etkilendi. Henüz dolar kurunun yükselişinden etkilenmemiş gibi görünen sıfır Fiesta fiyatları da yakında artabilir. Peki Yeni Ford Fiesta’nın özellikleri neler?

Ford’un sevimli küçüğü Fiesta yenilendi. 1.0 litrelik EcoBoost AT motor ile Fiesta, çok dinamik bir karakter edinmiş.  Kullanışlı kokpit, yüksekte konumlanmış ve sesle kontrol edilebilen multimedya sistemi,daha dinamik tasarım yeni renk seçenekleri ve 1.0 litrelik EcoBoost motor yeni Fiesta’nın özellikleri içinde öne çıkıyor.

Sıfır km Ford Fiyatları İçin Buraya Tıklayın!

Yeni Ford Fiesta Özellikler

2017 makyajlı Fiesta, tasarım açısından da motor ve kokpit açısından da epeyce değişmişti. B&O Play ses sistemi, 10 adet hoparlör, 675 W ses çıkışı, yeni dijital gösterge paneli, 8 inçlik ekran iç mekanda konfor arttıran keyifli detaylar.

Yeni Ford Fiesta İç Mekan Fotoğraflarına Bakalım!

6 ileri otomatik ve manuel şanzıman ile kombine edilen 1.0 litrelik motor ise onu özellikle tercih sebebi kılıyor. Yeni Ford Fiesta motor özellikleri ise şöyle…

Yeni Ford Fiesta MotorMotor Özellikleri

3 silindirli, 998cc motor hacmi önemli. Motorun maksimum gücü 100HP 4500-6500 d/d. Maksimum Tork verisi 170Nm 1500-4000 d/d.

Maksimum hız verisi ise 180km/s. 0-100km/s hızlanmasını 10,2 saniyede tamamlıyor.

Güç aktarımı önden çekişli 6 ileri otomatik şanzıman ya da manuel.

Yeni Fiesta’nın Boyutları nasıl?

1,0 litrelik Yeni Ford Fiesta incelemesi ile aracın boyutlarına da bakalım. Zira, küçük sınıfta boyutlar epey önem kazanıyor.

Uzunluk: 404mm

Genişlik: 1783mm

Bagaj Hacmi: 292 litre. Ford Fiesta bagaj hacmi arka koltukları yatırınca 1093 litre oluyor.

Yeni Fiesta’nın yakıt tüketimi ortalamsı ise 5,2 litre. 118gr/km de CO2 salınımı yapıyor.

Yeni Fiesta Yorumları Nasıl?

Yeni Ford Fiesta yorumlarına baktığımızda otomobil test pilotlarının hemen hepsinin şehir içinde kullanım için ideal seçeneklerden biri olduğunun altını çizdiğini görüyoruz. Zira 5,2 litrelik yakıt tüketimi, EcoBoost motor önemli. Ayrıca iç mekanda da sürücüyü rahatlatan çok önemli konfor detaylar var. Ford’un ülkemizdeki yaygın bakım-servis ağını da göz önüne almak gerek.

Ford Fiesta Fiyat Listesi Nasıl?

Yeni Ford Fiesta fiyatları donanım paketine göre epeyce farklılık gösteriyor. Sıfır km Fiesta fiyatları 110 bin TL bareminden başlıyor.

Sıfır Ford Fiesta Fiyatları İçin Buraya Tıklayın!

Yeni Fiesta Görselleri

Yeni Ford Fiesta fotoğraflarını büyüterek görmek için galerinin üzerine tıklayınız!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here