Yükseltilmiş Land Rover Defender hayranlarını bir kez daha şaşırtıyor. Çok köklü bir tarihe sahip olan defender geçtiğimiz günlerde yenilenerek sıra dışı bir görünüme ve güce sahip oldu. Yükseltilmiş Land Rover Defender için aşağı kaydırın.

Yükseltilmiş Land Rover Defender

Florida merkezli ECD otomotiv tasarım şirketi en iyi el yapımı Land Rover Defender’ı üretti. Yaz aylarında, ABD’li uzman dünyanın İlk Tesla destekli Land Rover’ını inşa etmek için Electric Classic Cars ile bir ekip kurdu. Şimdi, ECD en son Defender projesini açıkladı, benzersiz stil ve yüksek performanslı yeni Defender şirketin göğsünü kabarttı.

Proje Langeti dubbed, özel Land Rover Defender Nara Bronz ile faydacı Keswick Yeşili bitti. Bu kamuflaj boya özel Land Rover Defender’in çok daha sağlam ve güçlü görünmesini sağlıyor. Performansı da çok başka bir düzeyde hissettiriyor.

Yükseltilmiş Land Rover Defender Artık Daha Güçlü

Yükseltilmiş Land Rover Defender

Kaputun altında, sekiz vitesli otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş bir supercharged LT4 bulacaksınız. 650 beygir gücü ve 630Nm tork üreten Chevrolet Camaro ZL1 ile aynı motor kullanılıyor. Bu özel araç 0-100 km/s hıza sadece 5,9 saniye içinde ulaşıyor. Yükseltilmiş Land Rover Defender neredeyse en hızlı spor arabalar kadar hızlı.

Performans modeli olan yeni Defender, spor otomobil düzeyinde bir kullanım deneyimi sunarak sürücüsünü özel kılıyor. Özel Nara Bronz kaliperler ile Yükseltilmiş Brembo frenler ile yüksek performanslı off-roader için daha güçlü ve sağlam durdurma gücü sağlanıyor.

Diğer değişiklikler havalı süspansiyon ve 18 inç jantlar da daha yumuşak bir sürüş için Nara Bronz malzemesi içeriyor. Nara Bronz içeren diğer bölgeler ise çatı, arka merdiven, ve siyah çift egzoz uçları ile spor egzoz sistemi olarak karşımıza çıkıyor.

Kahn Tasarım tampon, klasik salıncak, tekerlek taşıyıcı, ve örgü ızgara Nara Bronz yardımı ile Defender Restomod’un sahnede ön sıralarda yer almasına olanak tanıdı. “Her detay bu yapı üzerinde itinayla yapılmıştır. Bizce yükseltilmiş Defender ECD Signature yapı aralığının gerçekten çarpıcı bir örneğidir ve en iyi Defender’lar arasında dünya çapında bir etki yapmıştır. 

İç Tasarım

İç kısımda Recaro Ortopedi koltuklara uygulanan çikolata kahverengi deri ile dış renk teması kabin boyunca uzanıyor ve gayet şık görünüyor. Basit dikiş tasarımı gibi retro dokunuşlar ve ahşap jantlı direksiyon, yeni bir ses sistemi, yedek kamera, kör nokta yardımı, anahtarsız giriş, güç kilitleri ve pencereler gibi modern yükseltmeleri ile yeni Defender işte karşınızda…

İkinci El Defender İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here