Toprak Razgatlıoğlu MotoGP’ye Geçiş Yapabilir mi?

0
2238

Toprak Razgatlıoğlu MotoGP’ye Geçiş Yapabilir mi? Kenan Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu’nun potansiyel olarak göz ardı edilemeyeceğini dile getirmektedir. Fakat deneyimli antrenör ve motosiklet yarışçısı, Toprak Razgatlıoğlu için öncelikle WorldSBK’da başarılı olması gerektiğine inanmaktadır.

Toprak Razgatlıoğlu MotoGPye Geçiş Yapabilir mi? Toprak Razgatlıoğlu, menajeri ve akıl hocası Kenan Sofuoğlu’na göre, WorldSBK Şampiyonası’nı ilk önce başarılı bir şekilde tamamlaması koşuluyla hedefini MotoGP’ye çevirebileceğini söylemektedir. Türk sürücü, son yıllarda WorldSBK yarışlarına en heyecan veren sürücülerden birisi olmaktadır. Ayrıca agresif ve gösterişli sürüş stili onu hayranlar arasında sıkı bir favori haline getirmiştir. WorldSBK Şampiyonu Jonathan Rea da dahil olmak üzere profesyonel yarışçılar tarafından büyük bir saygı kazanmıştır. 2019’da Kawasaki ile iki kez yarış kazanan Razgatlıoğlu, 2020’de fabrika Pata Yamaha kadrosuna geçti ve Yamaha’nın pek de eşit olmadığı bir sezonda sıralamada dördüncü sıraya kadar yükselirken üç farklı başarı daha elde etmeyi başarmıştır. Toprak Razgatlıoğlu, 2021’de Superbike Dünya Şampiyonası’nda bütün yarışları kazanırsa ve bir çalışma ekibinden iyi bir teklif alırsa, Kenan Sofuoğlu tarafından  yeniden planlaması yapılacaktır. Sonuç olarak Toprak Razgatlıoğlu MotoGP’ye Geçiş Yapabilir mi? Sorusu, gelecek yarışlardaki başarısına bağlıdır.

Toprak Razgatlıoğlu Kimdir?Toprak Razgatlıoğlu MotoGPye Geçiş Yapabilir mi?

Toprak Razgatlıoğlu 16 Ekim 1996 Alanya/Türkiye doğumludur. 24 yaşındaki profesyonel motosiklet yarışçısı, motosiklet sporuna 7 yaşında başlamıştır. Başarılı sporcu ve antrenör Kenan Sofuoğlu tarafından yetiştirilmiştir. Toprak Razgatlıoğlu, ülkemizi ve bayrağımızı son derece başarılı şekilde temsil etmektedir. Şu anda Pata Yamaha WorldSBK takımında yarışmaktadır. Yarışlarda kullandığı numara ise “54” numaradır.

İkinci El Motosiklet İlanları 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here