Ticari Filo Yönetiminde Teknolojinin Sunduğu Çözümler

1
1012
ticari-filo-teknoloji
ticari-filo-teknoloji

İşinizi yürütmek için bir ticari filo sahibiyseniz, sürücülerinizin onları güvenli ve verimli bir şekilde kullanıp kullanmadığını bilmenin önemini anlarsınız. Ticari filo yönetimi çözümü, filo araçlarınızın konumunu ve güvenli bir şekilde kullanılıp kullanılmadığını bilmenizi sağlar. Şu anda belirli ticari sigortalılara sunulan bu tamamlayıcı risk yönetimi teknolojisi ile filonuzu izlemek her zamankinden daha kolay.

Teknolojinin, Ticari Filo Yönetiminde Faydaları Neler?

ticari-filo
ticari-filo
  • Gerçek Zamanlı İzleme

GPS teknolojisi, filo araçlarınızın her biri için size gerçek zamanlı bir nokta konumu sağlar, böylece konumlarını her zaman öğrenebilirsiniz. Bu teknoloji aynı zamanda bir teslimatın ertelenme olasılığının olup olmadığını size bildirerek, müşterilerinizle gecikmeyi ele alma veya durumu düzeltmek ve teslimatı zamanında varış yerine ulaştırmak için düzeltici önlemler alma olanağı sağlar.

  • Üst Düzey Kontrol için Coğrafi Sınırlama Teknolojisi

Coğrafi Sınırlama, filo sürücülerinizin onaylanan kurs ve programdan sapmamasını sağlamak için araçlarınız için coğrafi sınırlar belirlemenize olanak tanır.

  • Araç Sağlığı ve Ticari Filo İzleme

Filonuzda çok sayıda aktif araç bulunuyorsa, araç güvenliği için gerekli bakıma ayak uydurmak zor olabilir. Planlanmış servis hatırlatıcıları, geri çağırma güncellemeleri, bakım kontrolleri ve algılanan sorun uyarıları dahil olmak üzere isteğe bağlı araç sağlığı ve izleme sağlayarak bu zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olur.

  • Sürücü Performans Değerlendirmesi

Dikkatinin dağılması, işle ilgili ölümlerin bir numaralı nedenidir. Hiçbir sürücü mükemmel değildir, ancak sizinkinin olabildiğince yetenekli ve güvenli olmasını istersiniz. Gerçek zamanlı hız ve günün saati izleme, telefon kullanımı ve sert hızlanma ve frenleme etkinliği gibi sürücü bilgilerine erişim için teknolojiden yardım alabilirsiniz.

Filo Yönetiminde Doğru Seçimler Fark Yaratır!

ticari-filo-yönetimi
ticari-filo-yönetimi

Bir filoyu yönetmek çok çaba gerektirir, ancak doğru seçimler bu konuda büyük bir fark yaratabilir. Teknoloji altyapılı filo hizmeti sunan firmalardan aldığınız hizmetler, filonuzun güvenliğini ve verimliliğini artırmak için çalışırken yükünüzü hafifletmeye yardımcı olabilir. Büyük araç filolarının kontrolü ile harcanan zaman ve emeğe karşı teknoloji destekli bir şirkete plaza tabiriyle ‘outsource’ etmek şirketin önünü açacaktır. Çünkü arabalar belirli bakım ve dikkatli kullanım isteyen makinelerdir. Sonuçta hiçbir çalışan da kendi malıyla eşdeğer özeni şirket araçlarına göstermeyeceği için kalıcı masraflara karşı en iyi çözüm kiralama ve takip işini teknolojiye devretmektir.

İkinci El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here