Sınıfının En Büyük Ekranı Onda: Fiat Fiorino

2
10986
Fiat Fiorino 2019

En geniş ekranlı ticari araç hangisi? Ticari araçlarda en geniş ekran hangi markada? Biraz, hafif ticari sınıfının en geniş ekrana sahip modeli Fiat Fiorino’dan bahsedelim mi….

En Geniş Ekranlı Ticari Araç: Fiat Fiorino

Arabalardaki dokunmatik ekranlar, sürücü için birden fazla detaylı tek noktadan ve kolayca kontrol etme olanağı demek. Eskiden yani 10 yıl kadar önce sadece lüks otomobillerde gördüğümüz tablet ekranları şimdi ticari araçlarda da görüyoruz. Hatta hafif ticari sınıfının son üç yıldır piyasaya sürdüğü modellerin dijital özelliklerine bakarsak bu sınıftaki pek çok aracın lüks sedanları gölgede bırakır olduğunu bile söyleyebiliriz. Peki, hafif ticarilerde en geniş ekran hangi modelde olabilir?

Sınıfının En Büyük Ekranı Onda: Fiat Fiorino

Fiat Fiorino’nun multimedya ekranı tam 7 inç genişliğinde. 7 inçlik bu ekran, hafif ticari sınıfının en büyük ekranı. Fiat Fiorino’nun 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik tablet ekranı, sınıfın lideri konumunda. Fiat Fiorino modeli bugün, POP, Safeline, Premio şeklinde üç farklı donanım paketiyle alınabiliyor. Peki, Fiat Fiorino kaç para?

Sıfır Fiat Fiorino fiyatı ise 69.900Tl’den başlıyor. Safeline donanımlı Fiorino fiyatı 77.500 Tl ve Premio Fiorino fiyatı 82.700TL.

Araç Ekranları Önemli!

Konu multimedya ekranı olunca, herkesin daha doğrusu her türden otomobil kullanıcısının ilgisi çekilir. Gerçekten de otomobilimizdeki multimedya ekranlarını çok önemsiyoruz. Ama bu ekranlar, etkili bir şekilde kullanıldığında sürücüye hatta yolculara büyük konfor sunabiliyor. Çünkü bilgiyi işleyip bizim kullanımımıza sunuyor. Araç multimedya ekranı üzerinden yol durumunu görebiliyor, haritalar ulaşabiliyor, araçlar ilgili verileri izleyebiliyor, müzik çalar, radyo, klima gibi araçları kumanda edebiliyoruz. Yakın gelecekte tamamen ön cama yansıtılacak olan üç boyutlu gösterge ekranları da araçlarda yerini alacak.

2 YORUMLAR

  1. içi küçük ekran büyük.!!.Aynı büyüklükte olupta, içi daha geniş olabilirdi..Olsaydı piyasada tek olurdu..Çünkü çok ekonomk..

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here