Arabasına fazlaca önem veren birine hediye mi almanız gerekiyor? O zaman doğru adrestesiniz! Çünkü otomobilseverler için arabalar hakkındaki her detay çok önemlidir. Bu kişilerin arabalarına gösterdikleri özen ve bakım diğer insanlar tarafından oldukça dikkat çeker. İşte, bu durum sizin için bir fırsat! Eğer sevdiğiniz kişi, bir araba tutkunuysa birbirinden güzel hediyeler alabilirsiniz. Şanslısınız ki otomotiv sektörü bu konuda farklı seçenekler sunuyor. Hadi, gelin araba hediyeleri seçeneklerine birlikte bakalım.

Oto Temizlik Kitleri

oto aksesuarı

İlk olarak kullanışlı hediye tercih etmenizde yarar var. Çünkü araçlarını daha iyi hale getirecek hediye seçenekleri otomobilseverleri daha mutlu edecektir. Oto temizlik kitleri, sürücülerin aracı daha kolay ve rahat bir şekilde temizlemesine yardımcı olur. Bu sebeple hediye seçerken oto temizleme kitlerine öncelik verebilirsiniz. Özellikle yeni araba alan kişiye ne hediye alınır sorusunun cevabını merak eden okuyucularımız da bu başlığımızı dikkatle incelesin.

Temizlik Hamuru

arabaya hediye

Çok uygun fiyatlara satın alınabilecek bu hediye, araçta ulaşılması mümkün olmayan alanlara girerek temizliği sağlayabilir. Özellikle temizlik hamuru yani temizlik jeli, araç klima menfezleri arasına yerleşen toz ve kirleri kolayca temizler. Bu hem sıra dışı hem de kullanışlı bir hediye seçeneğidir.

Araba Yıkama ve Bakım Seti

arabaya hediye

Her otomobil tutkunu kişinin sevebileceği araba yıkama ve bakım setleri ideal bir seçenek. Genellikle bu setlerin içerisinde tampon parlatıcı, oto şampuanı, jant temizleyici, cila koruyucu, kova, sünger, mikrofiber bez ve oto kokusu gibi malzemeler yer alır. Bu hediyeyi seçerken elinizden geldiği kadar kapsamlı parçalardan oluşmasına özen göstermeniz daha yararlı olur. Bu sayede hediye vereceğiniz kişinin arabası her zaman ilk gün ki görünümde kalacaktır.

Yıkama ve Bakım İçin Fırça Seti

arabaya hediye

En küçük alandaki tozlardan bile kurtulmak isteyen otomobil tutkunları için yıkama ve bakım fırça setleri kullanışlı bir hediye seçeneğidir. Bu setlerin içerisinde genellikle lastik fırçası, ovma pedi, çeşitli boylarda sünger, oto yıkama eldiveni ve tel fırça bulunur. Tabi, malzemelerin kapsamına göre hediyenizin fiyatının değişeceğini de unutmayın.

Oto Aksesuarları

Oto aksesuarlar, araba tutkunlarına hediye edilebilecek en güzel seçeneklerden biri. Fakat yaygın olarak hediye edilen anahtarlık, araba kokusu dışında farklı seçenekleriniz olduğunu da şimdiden söyleyelim. Oto aksesuarı olarak ne alınabilir alternatifleri değerlendirelim.

Oto Bagaj Düzenleyici

oto aksesuarı

Araç tipine, markasına ve modeline göre arabaların farklı bagaj boyutları var. Özellikle hediye alacağınız kişi, çocuklu bir aileyse bagaj daha mühim bir hale gelir. Bu noktada oto bagaj düzenleyiciler, kurtarıcı özellik taşır. Oto bagaj düzenleyici hediye etmek isterseniz birçok alternatif bulabilirsiniz. Çanta biçiminde ya da aracın arka koltuğuna asılabilir seçenekleri mevcut. Hediyenizi seçerken ürünün yıkanabilir, ayarlanabilir ve katlanabilir olmasına dikkat etmeniz gerekir. Aynı zamanda fazla sayıda cebi olması, ürünü daha kullanışlı hale getirir.

Araç İçi Numaratör

arabaya hediye

Araç içi numaratörler sayesinde hediye aldığınız kişi, aracını park ettiğinde telefon numarasını bu cihaza girebilir. Böylece ihtiyaç duyulan bir esnada araç sahibine kolayca ulaşılır. Arabaseverlerin hoşuna gidebilecek bu hediyeyi oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Ortopedik Bel Yastığı

arabaya hediye

Özellikle uzun seyahat eden sürücüler için konfor sağlayacak ortopedik bel yastığı kurtarıcı bir oto aksesuarıdır. Hediye ettiğiniz kişi, ortopedik bel yastığını kullandıkça sizi her defasında anacaktır. Hediyenizin taşınabilir ve yıkanabilir olması kişilere büyük kolaylık sağlar. Bu sebeple otomobilseverlere hediye olarak bu oto aksesuarını tercih edebilirsiniz.

Araba Gözlük Tutacağı 

arabaya hediye

Sürücüler için oldukça pratik bir işleve sahip bu hediye çok sevilecek. Aracın güneşliğine takabileceğiniz gözlük klipsi sayesinde ihtiyaç duyduğunuz anda gözlüğünüze kolayca ulaşabilirsiniz. Basit yaylı bir sisteme sahip klips, U şeklinde olup güneşliğe sıkıştırma usulüyle monte edilir. Üzerinde bulunan kanca sayesinde gözlük düşmeden durabilir. Böylece hediye edeceğiniz kişinin gözlüğü çizilmez ya da muhafaza etme şekli sebebiyle kırılmaz. Küçük bir hediye gibi görünen bu ürün, araç içinde kurtarıcı bir özelliğe sahip olacak.

İçeriğimizi beğendiyseniz buraya tıklayarak farklı bir konumuza göz atabilirsiniz.

90 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here