MINI Paceman İçin 3 Önemli Aksesuar

0
1539
Mini Paceman

Kullanmakta olduğunuz  MINI Paceman’e eklemeniz gereken 3 önemli ekstra özellik

MINI Paceman ‘inizi ister yeni almış olun, ister yakın zamanda ikinci el satın alın; kullanıcı deneyiminizi güçlendirebileceğiniz ;veya sadece stil olarak güncelleyebileceğiniz ekstra aksesuarlar vardır. İşte bir MINI Paceman ‘e takmanız gereken en önemli üç ekstramız.

Cooper S ve John Cooper Works modellerinde ayrıca 1.6 litrelik, çift kaydırmalı, turboşarjlı benzinli motor bulunur. Cooper S’de bu motor 140 kW ve 240 Nm tork üretirken, John Cooper Works’te mühendisler 160 kW ve 280 Nm tork elde etmeyi başardı. Ancak Paceman modelinin stilini ve konforunu geliştirmek için takabileceğiniz ekstralara bir göz atalım.

MINI Paceman iç mekan

1. DVD sistemi

Sıkıcı bir arka koltuk yolculuğundan  daha kötü bir şey var mı? MINI, kurulumu kolay bu sistemi geliştirirken bunu düşünmüştür. Araç Sahibi, özel montaj kelepçelerini kullanarak ön koltuk başlıklarının arkasına iki ekran monte edebilir ve öğelere 12V prizden güç sağlayabilir. Canlı ekranlar, siz sürüşe devam ederken arka yolculara araç içi eğlence sunmakadır.

MINI Paceman jant

2. Tekerlekler

Bununla birlikte MINI Paceman’in dış tasarımı zaten heyecan verici bir tasarım olsa da; neden biraz ekstra yakışıklı bir görünüm kazandırmıyorsunuz? İsteğe bağlı olarak, 16 ve 18 inç boyutları arasında değişen 12 adet tekerlek tasarımı mevcuttur. MINI ayrıca jantları Siyahtan Antrasit Griye kadar çeşitli renk seçenekleriyle sunar. Ayrıca, daha dramatik bir görünüm için daha koyu bir tonda değil ;aynı zamanda tekerleği iyi doldurmak için 19 inç boyutunda olan John Cooper Works tasarımları da sunuluyor.

MINI Paceman aksesuar

3. Araç Kaplamaları

Bununla birlikte Dış tasarımı güncellemekle meşgulken neden Paceman’inize daha da sportif bir görünüm kazandırmıyorsunuz? MINI, müşterilere tüm aracı geren GT şeritlerinden yan şeritlere kadar çeşitli araç kaplamaları sunar. Ayrıca, 60’ların ilk modellerinde olduğu; gibi MINI’nin tavanını bitirmek için bir Union Jack tasarım kaplaması da mevcuttur. Ayrıca Araç Sahibi yarış temasına devam etmek isterse, bir damalı bayrak tasarımı da mevcuttur.

İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here