Lamborghini Huracan Sterrato’nun Yeni Teaserı Yayınlandı!

0
652

Kimi filmlerde helikopterlerin kovaladığı, kimi filmlerde ise polis arabalarının peşine düştüğü Lamborghini Huracan Sterrato makyajlanarak tekrar pazara sunulmaya hazırlanıyor. Lamborghini, 2019 Haziran ayında Huracan Sterrato konseptinin sinyallerini vermişti. Huracan’ın en alışılmadık yorumu ralli odaklı Serrato’nun resmi teaserı marka tarafından yayınlandı. Lamborghini Huracan, hibrit versiyonundan önceki son modeli olacak ve ardından yerini hibrite devredecek.

Lamborghini Adrenalininizi Artırıyor: Bizi İzlemeye Devam Edin

2019’dan bu yana üç yıl sonra Huracan Serrato’yu tekrar görmek Lamborghini meraklılarını heyecanlandırdı. Marka videonun ardından yalnızca “Lamborghini adrenalininizi artırıyor: Bizi izlemeye devam edin.” şeklinde açıklama yaptı..

Yeni Huracan’ın dış tasarımını incelediğimizde, eski görünüme sadık kalsa da tamponların ve arka panjurların farklı olduğunu görüyoruz. Ön tamponların üzerindeki LED aydınlatmalar yepyeni bir görünüm katmış. Yeniden tasarlanan ve motor kapağı da dikkat çeken tasarım özelliklerinden biri.

Yeni Lamborghini Huracan Sterrato’nun Yerden Yüksekliği Sadece 47 Milimetre

2023 lamborghini huracan sterrato

İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, Huracan Serrato’yu bizlere tanıttığı Beyond the Concrete isimli bir videoyu yayınlayarak bize ipuçları verdi. Hala kamuflajla kaplı olsa da, gövdesindeki değişiklikleri görmek mümkün. 640 beygir gücündeki 5.2 litrelik V10’un yerden yüksekliği 47 milimetredir. Bir önceki versiyonda gördüğümüz tork ve arka akstan yönlendirme özelliklerinin yeni versiyonda da olacağı düşünülüyor. Yeni Huracan hakkındaki daha fazla teknik bilgiyi önümüzdeki aylarda öğrenmeyi bekliyoruz.

Bir Sonraki Lamborghini Huracan Sterrato Plug-In Hibrit Olacak!

Marka şimdiden bir sonraki otomobil için onayı verdi. Bu göreceğimiz son geleneksel motorlu Huracan olacak. İlerleyen yıllarda şarj edilebilir Plug-in Hibrit versiyonu ile çağa ayak uydurmayı hedefliyor.

“Cesur, Özgün ve Beklenmedik”

Henüz kamuflaj ile kaplı olan Huracan’ın görünüşü “cesur, özgün ve beklenmedik” olarak tanımlanıyor. Videoda engebeli arazide yol alan aracın alt gövdesinin dayanıklılığına dikkat çekiyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve sert süspansiyon ile yine engebeli ve zorlu yollarda maksimum performans sergiliyor.

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here