Kalabalık bir aileyseniz veya geniş arabaları seviyorsanız bu yazımıza göz atmadan aracınızı seçmeyin! Otomotiv sektöründe bagaj hacmi en geniş sedan araçlardan bazılarını sizler için derledik. Pek çok alıcı, araç satın alırken bagaj hacmine oldukça önem verir. Çünkü bagaj hacmi, kimi alıcılar için satın almada önemli bir kriterdir. Tabi, bu konuda alıcıların ihtiyaçları farklılaşır. Örneğin aracın geniş yaşam alanı sunmasının yanında yükleme ve boşaltmada da kolaylık sağlaması beklenebilir.

Sedan Araçların Bagaj Hacmi

Sedan kasa tipi otomobiller, ülkemizde sık tercih edilen araçlar arasında yer alır. Bu noktada sedan araç almak isteyenler; bagajın genişliğine, uzunluğuna ve yüksekliğine dikkat eder. Tabi, bu araçların bagaj hacmi dışında güvenliği de beraberinde getirmesi gerekir. Tüm bu konulara dikkat ederek gelin bagaj hacmi en geniş sedan araçlara göz atalım.

Renault Taliant 

taliant

C segmenti Renault Taliant, dinamik ve yenilikçi dış tasarımının yanında bagaj alanıyla da adından söz ettirir. 628 litre gibi büyük bagaj hacmine sahip modelin 4396 mm uzunluğu, 1501 mm yüksekliği ve 2007 mm genişliği var. Sağladığı bu alanlar sayesinde sevdiklerinizle birlikte keyifli yolculuklara çıkabilirsiniz.

İkinci El Renault Taliant Fiyatları

Skoda Octavia

octavia

Skoda Octavia, 600 litre gibi büyük bagaj hacmiyle sedan sınıfının geniş hacimli araçları arasında yer alır. Geniş ailelerin seveceği bu sedan aracın dingil mesafesi, 2669 mm olarak karşımıza çıkar. Aynı zamanda 4689 mm uzunluğa, 1829 mm genişliğe ve 1486 mm yüksekliğe sahiptir. Skoda Octavia, listemizdeki çok yönlü araçlar arasında yer alıp iç hacmi ve teknolojik özellikleriyle de dikkat çeker. Ayrıca model; benzinli, dizel ve hibrit motor seçenekleriyle satışa çıkarılır.

İkinci El Skoda Octavia Fiyatları

Skoda Superb

superb

4 silindirli Skoda Superb sedan, 2001 yılında seri üretime girdi. O günden bu güne kadar hem tasarımsal hem de teknolojik anlamda yenilikler yaşadı. Araç; 4869 mm uzunluğa, 1864 mm genişliğe ve 1488 mm yüksekliğe sahiptir. 595 litre bagaj hacmi bulunan Skoda Superb, yolculara ve sürücüye rahat bir otomobil deneyimi sağlar.

İkinci El Skoda Superb Fiyatları 

Volkswagen Passat

passat

4774 mm uzunluğa ve 1832 mm genişliğe sahip Volkswagen Passat sedanın yüksekliği, 1476 mm şeklidedir. Bu oranların beraberinde aracın bagaj kapasitesi 586 litredir. Volkswagen Passat sedanın sadece bagaj hacmi ve boyutları değil donanımsal özellikleri de araç sahiplerine daha rahat bir sürüş sağlar.

İkinci El Volkswagen Passat

Fiat Egea

fiat

Apple CarPlay, Apple Müzik gibi uygulamaların kolaylıkla kullanılabileceği Fiat Egea, kalabalık aileler için oldukça ideal bir seçenektir. Çünkü Fiat, bagaj hacmine önem veren markalar arasında yer alır. 520 litre bagaj kapasitesi bulunan sedan aracın uzunluğu 4532 mm, genişliği 1792 mm ve yüksekliği 1497 mm olarak karşımıza çıkar.

İkinci El Fiat Egea

Honda Civic

honda civic

Kalabalık aileleri mutlu edecek Honda Civic hatchback modelinin 512 litre bagaj hacmi bulunuyor. Aynı zamanda rahat yükle yapabilmek için bagaj ağzının daha geniş bir şekilde tasarlandığı görülüyor. Geniş bagaj kapasitesine sahip Honda Civic modelinin uzunluğu 4677 mm, genişliği 1802 mm ve yüksekliği ise 1407 mm olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca 2733 mm aks mesafesine sahip olması da iç mekandaki genişliği açıklamaya yetiyor. Aracın bagaj büyüklüğü kadar iç mekanında da bu sayede ferahlık sağlanıyor.

İkinci El Honda Civic Fiyatları

Citroen C-Elysee

citroen

Konforlu iç tasarımı ve donanımlarıyla Citroen C-Elysee, 506 litre bagaj hacmine sahiptir. Aynı zamanda aracın 4416 mm uzunluğu, 1748 mm genişliği ve 1477 mm yüksekliği var. 4 silindirli yeni nesil sedan aracın motor gücü ise 100 HP olarak karşımıza çıkar. Hem uzun yolculuklarda hem de kısa seyahatlerde rahatlık ve güvenlik aracın odak noktasıdır.

İkinci El Citroen C-Elysee Fiyatları

Renault Megane

megane

Sevilen sedan modelleri arasında yer alan Renault Megane; 1443 mm yüksekliğe, 4632 mm uzunluğa ve 2058 mm genişliğe sahiptir. 503 litre bagaj hacmini bulunan Renault Megane, ülkemizdeki iddialı sedanlar arasında yer alır. Oldukça geniş bir bagaj hacmine sahip olan model, yolculuklarınızda dilediğiniz kadar eşyayı yanınıza almanıza yardımcı olur.

İkinci El Renault Megane Fiyatları

Kia Cerato

kia

502 litre bagaj hacmine sahip Kia Cerato, sağladığı bu avantaj sayesinde uzun yolculuklar dahil pek çok seyahatte araç sahiplerine büyük kolaylık sunar. Kompakt ve geniş iç tasarımıyla bütünleşen güvenlik donanımları aracı ön plana çıkartır. Böylece araç, yüksek verimlilik potansiyeli sağlar.

İkinci El Kia Cerato

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here