En Çok Yapılan Yeni Volvo XC60 Yorumları Neler?

0
7574
Volvo XC60

Yeni Volvo XC60 yorumları neler? Başka bir deyişle Volvo XC60 kullananlar memnun mu ve  ne diyor? Yeni XC60 yorumlarında öne çıkanlar neler, bi’ baktık…

En Çok Yapılan Yeni Volvo XC60 Yorumları Neler?

Sıfır km Volvo XC60 almayı düşünenler için XC60 yorumlarına baktık…

1. Her Zaman Tercih Ediliyor!

Volvo XC60 kullananlar bilir; bu otomobil, tam 10 yıldır kesintisiz üretiliyor ve kullanıcı yorumları hep çok iyi.

2. Teknolojisi Çok İyi!

Yeni XC60 hakkında yorumlara baktığımızda özellikle teknolojisinin ve dijital entegrasyonun övülmesi dikkat çekiyor. Zaten XC90 ve S90 modellerindeki teknoloji birebir uygulanmış.

3. İskandinav Dekorasyon Anlayışı Süper!

Sade, dingin, işlevsel bir havası vardır ya İskandinav evlerinin; XC60’ın içi de öyle. Rahat koltuklar, basit bir sehpa, bol kitaplı raflar ve tril tril perdelerle o konfor odaklı İskandinav evleri gibi Volvo XC60’ın iç mekanı ve bu çok seviliyor.

4. Spor Otomobilin Sürüş Keyfi Var!

Orta sınıfta SUV kategorisinde konumlanan yeni XC60’ın sürüş keyfinin resmen spor otomobil kıvamında olduğu da söyleniyor. 8 ileri oranlı Geartronic şanzıman 400 Nm tork ve 310 HP motor gücü de bunun kanıtı.

5. Direksiyonu Refleksler Değil Teknoloji Çeviriyor!

Olası bir çarpışma anında panikleyip tam tersi yöne direksiyon kıranların hikayelerini duymuşsunuzdur. Volvo yeni XC60 ile böyle bir şeye izin vermiyor. Olası çarpılma anına yaklaşırken, araçları ve nesneleri algılayan akıllı sistem harekete geçiyor, saniyeler içinde hesaplama yapıyor ve direksiyonu en doğru noktaya kırıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here